Nye spillere kommer til

Der er god grund til at smile efter en super god landsholdssamling i Vejen Idrætscenter. Det er altid en fornøjelse, at afholde landsholdssamling her, for servicen er i top og deres faciliteter er i særklasse.  

Denne gang fik damerne en ny spiller – Johanna Jacobsen – der er målvogter og kommer fra Færøerne. Regine Vigen Nielsen (som har spillet på landsholdet tidligere) trænede med os fredag med henblik på et muligt comeback på landsholdet. Det er helt fantastisk at byde folk velkommen (og velkommen tilbage) i vores fællesskab. 

På nuværende tidspunkt er døvelandsholdet udfordret på både skader og graviditet. Alligevel tropper folk op og kommer til vores samlinger for at bakke op og være en del af holdet. De bidrager med uundværlig god energi og godt socialt samvær. Det gør alt arbejdet det hele værd, og sørger for, at vi er meget mere end bare et håndboldhold. Det sætter vi stor pris på. 

Der var en rigtig god stemning, da vi fredag mødte ind til samlingen sidst på eftermiddagen. Vi startede med at spise og se VM-semifinale – og med en finaleplads sikret, var motivationen høj til en god gang træning fredag aften.

Lørdag bød først på en fællestræning med Bramdrupdam GIFs damer. Her stod deres træner for en rigtig fed træning med mange gode øvelser. 

Weekendens højdepunkt var opvisningskampen mod Tistrup-Hodde G&UFs serie 1 damehold. 

Tistrup Hallen havde 50 årsjubilæum, så hallen var fyldt med tilskuere, der var vidne til en rigtig god og lige håndboldkamp. Døvelandsholdet var foran 13-12 ved pausen og Tistrup-Hodde G&UF vandt anden halvleg 13-12. Malene M. Huscher scorede det udlignede mål til 25-25 bare 10 sekunder før tid. Alt overskuddet fra arrangementet gik til døvelandsholdet, for at gøre kommende træningssamlinger billigere for spillerne – kæmpe stor tak til Hodde Tistrup Håndboldforening for støtten. 

Efter kampen var der fællesspisning med Tistrup og hyggespil på Vejen Idrætscenter indtil sovetid.

Søndag formiddag stod på padel-tennis, evaluering og et dejligt “på gensyn”. 

Tak til Vejen Idrætscenter for super gode rammer og tak til alle spillere for en rigtig god og givende weekend. 

(Foto: Helle Brixen © Dansk Døve-Idrætsforbund)

Del