Golflandsholdets første samling med ny landstræner

I weekenden kunne golflandsholdet endelig holde samling igen efter en længere pause grundet Covid-19. Alle landsholdsspillerne var topmotiveret for at komme i gang med træningen, og der blev arbejdet og trænet benhårdt.

Weekendens samling var også den første med landsholdet nye landstræner, Jonas Wendelboe.

Præsentation af Jonas Wendelboe

Mit navn er Jonas Wendelboe. Jeg er 25 år gammel og har haft golf helt tæt på livet så længe jeg kan huske.

Jeg startede min “golfkarriere” i Korsør Golfklub. Gennem de første mange år var denne klub mit andet hjem. Engang havde jeg en drøm om at kunne leve af denne mærkværdige sportsgren og jeg gav det også et skud… Men den drøm fik jeg aldrig rigtig gennemlevet da jeg under min “rejse” fandt mit sande kald – nemlig det at undervise andre!
Jeg har været så heldig at jeg har været i gang med PGA træner uddannelsen siden 1. April 2017 hvor jeg har været, og stadig er, tilknyttet Midtsjællands Golfklub.
Jeg er en frisk og meget tålmodig træner som hele tiden stræber efter at kunne skabe udvikling for mine elever. Jeg er kæmpe tilhænger af at undervisningen skal være sjov! Fordi jeg ved at hvis mine elever har det sjovt, så bliver rammerne for at udvikle optimeret mest muligt.
Hvis jeg skal beskrive mig selv med 3 ord vil det lyde således:
Pædagogisk, pligtopfyldende og nysgerrig.

Jeg ser mig selv, som en der er god til at skabe en god relation til den enkelte spiller  
Jeg synes alle facetter af spillet er sindssygt spændende! Jeg tror på at det der er vigtigt for kunne blive en komplet golfspiller er at kunne “mestre” alle de forskellige områder. Jeg elsker at dele den viden jeg har omkring spillet.


Golflandsholdet takker for behandlingen til Vestegenens Sportkliknik. Vi ser frem til fremtidigt samarbejde med jer.

Vi siger også tak til Korsør Golfklub for at stille deres fantastiske træningsanlæg til rådighed og deres gode 18-huls-bane ”Old Course” som er meget udfordrende at spille. Vi ser frem til næste landsholdsamling d. 5-6 september 2020.

Del