Fodbold: Dirchsen Processing Equipment, Centralrøgeriet og Talents Unlimited bliver hjertesponsorer

Fodboldlandsholdet er lige nu i gang med at forberede sig frem mod EM i Tyrkiet d. 20. maj-1. juni. Udover den sportslige forberedelse har landsholdet også været ude og finde hjertesponsorater, som vil være en del af deres comeback i fodbolden. Hjertesponsorater, som kommer til at pryde rejsetrøjen frem til 2025.

Dirchsen Processing Equipment

DIRCHSEN ApS er specialiseret inden for procesindustrien og dedikerede til at levere kvalitetsudstyr med fokus på lang levetid, bæredygtighed og totale ejeromkostninger. Deres vision er klart rettet mod kundens succes, og de fungerer ikke kun som leverandører, men som pålidelige partnere. Deres mål er at være valid, troværdig og problemløsende partnere, der aktivt bidrager til deres kunders succes ved at fremme konkurrencedygtig produktion og miljøvenlige metoder. Værdier som ærlighed, miljøfokus og kundesucces prioriteres over indtjening.

Besøg dem på deres hjemmeside her.

Talents Unlimited

Talents Unlimited leverer førsteklasses psykometriske testløsninger til erhvervslivet og det offentlige. Med deres banebrydende TT38-test, udviklet over 15 år, eliminerer de bias og sikrer retfærdig vurdering af potentialet hos diverse talentgrupper. Deres mission er at skabe et professionelt univers, hvor unikke talenter får mulighed for at blomstre, og hvor organisationer opnår overlegne resultater gennem retfærdig og effektiv talentforvaltning.

“Hos Talents Unlimited er vi drevet af en dyb tro på, at hver person rummer et unikt sæt af talenter, som, når de anerkendes og plejes, kan føre til bemærkelsesværdige bedrifter. Det er med denne overbevisning, at vi med stor begejstring og ære støtter døvelandsholdet på jeres rejse mod EM 2024. Vores engagement i at støtte jer afspejler vores fælles værdier om inklusion, mangfoldighed og potentialet i alle mennesker. Vi er utroligt stolte over at stå ved jeres side, idet I forbereder jer til at repræsentere os på den europæiske scene. Lad os sammen vise verden kraften i talent, teamwork og dedikation. På vej mod EM 2024, er vi med jer hele vejen.” – Claudia McGovern, Marketing Chef hos Talents Unlimited.”

Besøg Talents Unlimited her.

Centralrøgeriet

Centralrøgeriet, ledet af Kenneth Kristensen, er hjertet af koldrøget laks i verdensklasse. Med fokus på godt håndværk og bæredygtighed skaber Centralrøgeriet produkter, der hylder nordiske råvarer fra de mest bæredygtige laksefarme i Færøerne og Island.

Fra Bjæverskov ved Køge leverer de en unik smagsoplevelse, hvor hvert trin, fra filetering til røgning, udføres internt for at sikre topkvalitet. Deres koldrøgede laks, fri for antibiotika, er skabt med omhu og lever op til certificeringerne ASC, MSC, og økologi-mærket.

Læs mere om dem her.

Del