Flot gennemført kamppartnerdag af Dansk Døve-Idrætsforbund og København Håndbold

Onsdag aften spillede København Håndbold en vaskeægte topkamp på hjemmebane. Til forskel fra så mange andre kampe, kunne man ane at der blandt tilskuerne var mange som konverserede på tegnsprog. Dansk Døve-Idrætsforbund var nemlig officiel kamppartner, som en del af samarbejdet omkring EM i håndbold for døve – European Deaf Handball Championship 2020 – som finder sted i Frederiksberg-Hallerne fra den 18. til den 26. juli. 

De mange fremmødte tilskuere fik drama for alle pengene. Kampen endte 30-30. (Foto: Emanuel Elkjær © Atletik TV)

Vores frivillige stod klar ved hovedindgangen til at dele lækkert chokolade, flag og materialer ud til alle. Der var en stor interesse fra de mange håndboldtilskuere, ligesom de mange fremmødte gæster fra Dansk Døve-Idrætsforbund gjorde det til en intens stemning og en fantastisk kulisse. Aftenen blev en succes, hvor flere af vores samarbejdspartnere var sammen med forbundet. Blandt andet ORLO Watches som sammen med DDI kårede kampens tiger efter kampen, og Bruhn Grafisk som har leveret set-up og markedsføringsmaterialer for DDI til kampen. Samtidig har det også åbent flere nye veje for samarbejdsaftaler med nye potentielle sponsorer.

Dansk Døve-Idrætsforbunds frivillige var med til at løfte niveauet og skabe en masse synlighed omkring DDI og European Deaf Handball Championship 2020. (Foto: Emanuel Elkjær © Atletik TV)

Tak til alle vores gæster, også til KBH Håndbold og vores samarbejdspartnere, som har været med til at gøre dette muligt. Husk i øvrigt, at DU kan blive en del af mesterskabet som enten frivillig, eller ved at købe dine billetter på Ticketmaster.

I løbet af weekenden vil vi komme med flere billeder fra onsdagens arrangement.

Del