Et godt gensyn i Kristrup for håndboldherrerne

Håndboldherrerne var i weekenden samlet i Randers, nærmere bestemt i bydelen Kristrup, hos den lokale idrætsklub, KB 1908. Opholdet blev til endnu et glædeligt gensyn, hvor herrerne ved to tidligere lejligheder har afholdt samling. Senest var var tilbage i februar 2019 hvor forbundets to håndboldlandshold tog hul på deres træningssamlings-turné.

Fredag aften checkede herrerne ind til en let omgang træning. Det var tydeligt at se, at spillerne var ivrige efter at komme i gang med at træne sammen igen efter sidste samling.

Kl. 07:00 lørdag morgen startede holdet op med morgenløb på 4,8 km. Herefter ventede der to træningspas à 2 timer i hallen i løbet af dagen, hvor der i særdeleshed var ekstra fokus på forsvaret og det defensive.

Søndag formiddag spillede holdet en kort træningskamp à 2 x 20 minutter mod Kristrups herreseniorhold. Landsholdet fik vist noget fint håndbold, hvor der blev eksperimenteret med forskellige forsvarsaftaler, angrebssystemer, og et par af spillerne fik også prøvet deres kræfter af på nye pladser. Efter en urolig og halvsløset første halvleg, begyndte flere ting at fungere i anden halvleg og der kom mere styr på forsvaret. Kampen endte 17-14 til Kristrup.

Målscorere:
Emil Trillingsgaard Andersen, 4 mål
Frederik Olsen, 4 mål
Nicklas Kleczewski, 4 mål
Mads Andreas Jensen, 1 mål
Simon Dideriksen, 1 mål

Hele holdet vil gerne uddele et stort tak og give et kæmpe skuderklap til Pia Karn og hendes team i KB 1908 for at have arrangeret en fantastisk samling i Randers, hvor rammerne omkring holdet endnu engang var helt i top.

Del