En ildsjæl i Gundsølille

På vores turné rundt i landet var turen kommet til Gundsølille ved Roskilde. Damernes og herrernes første samling på Sjælland, sat i søen af en enkel mand John Stilling-Laursen fra Gundsølille håndbold klub. Når man møder John kan man tydelig mærke at her er en af de ildsjæle som der skal være i de mindre  håndboldklubber, for at de overhovedet kan overleve. Allerede ude på parkeringspladsen mødte vi John Stilling-Laursen fuld af engagement og glødende begejstring for håndbold og for at give os en super god oplevelse i Gundsølille og det fik vi.

Lørdag morgen kl 9.00 mødtes vi alle herrer og damer ved Østervangs Hallen hvor lørdagens træning skulle foregå. 13 damer og 11 herrer, som altid med stor lyst til at mødes til endnu en fælles samling med landsholdet. Det er fantastisk at se at vi får tilgang af nye og også gamle spillere. Denne gang var 2 tidligere herrespillere og 1 ny med og en enkelt helt ny damespiller. Vi bliver lige så stille flere og flere håndboldspillere, hvilket jo er vores store mål for fremtiden.  Vi havde et fælles træningspas om formiddagen, efterfulgt af frokost. En hyggelig gåtur i området hvor vi finder et godt sted til fælles holdbillede. Tilbage til hallen og endnu et fælles træningspas med 5-A-Side håndbold som opvarmning. Det er altså et fedt spil, hvor man hurtigt får sved på panden og man spiller blandet hold herrer og damer. Da badet var overstået kørte vi alle til Roskilde Lilleskole hvor vi skulle overnatte på vores medbragte luftmadrasser. Der var dækket flot op til aftensmaden af John og hans team, super lækker aftensmad og kage til aftenskaffen.. Mums. Vi har efterhånden et fantastisk godt fællesskab herrer og damer imellem, så der var god og hyggelig stemning under og efter maden. Tidlig op søndag morgen, pakke sammen og afsted til Gundsølille Hallen hvor der igen var super lækker morgenmad. Endnu et fælles formiddagstræning, men med mandefald da nogle af damerne havde fået det dårligt i løbet af natten. ØV  næsten alle spillede dog kampen alligevel.

Da frokosten var overstået skulle der spilles kampe og her var der arrangeret musik og speakere, sammen med en del tilskuer det skabte en rigtig god stemning i hallen. Herrerne spillede første kamp mod Gundsølilles serie 2 hold, en kamp som de desværre tabte med 26-18. Damerne spillede mod Gundsølilles kval hold som skal ud i oprykning til 3 div. En meget lige og tætspillede kamp hvor vi vandt knebent 18-15.

Efter kampene overrakte vi gaver til arrangørerne som tak for den fantastiske weekend de havde stablet på benene for os. Derudover fik Helle (dametræneren) også en lille gave af landsholdet herrer da hun havde sørgede for at herrerne også kunne deltage i denne her samling i Roskilde. Hun skal vide at herrerne sætter stor pris på hendes indsats. Helle blev meget overrasket og meget glad, hun takker mange gange for gaven.

Herrer og dame døvelandsholdet vil gerne sige endnu engang mange tak til Gundsølille Håndbold for at tage så godt imod os.

En ildsjæl er en person, som ofte ulønnet arbejder begejstret og ivrigt for en hjertesag: en der brænder for en sag. . Tak til John Stilling-Laursen fordi du gjorde det muligt.

Næste samling er sidst i maj og skal foregå i Vejen, det ser vi allerede frem til.

/ Herre- og damehåndboldlandsholdene i Dansk Døve-Idrætsforbund

Del