Discgolf samling med samlet sejr i træningskamp mod junior danmarksmester

I weekenden d. 9.-10. marts var discgolf bruttotruppen samlet til træning i vind og blæst. Der var fieldwork, træningskamp mod en junior danmarksmester og gennemgang af samlinger i 2024 på programmet.

Læs, hvad Lasse Christensen fortæller om samlingen her.

Gennemgang af 2024

Lørdag d. 9. marts mødte 4 discgolfspillere Mark Blynov, Kristian Damgaard, Christian Klim og Emil Stabel ind på Castberggaard, sammen med landstræneren, idrætslederen samt 2 tolke. Her stod den først på oplæg fra landstræner Lasse Christensen, der både omhandlede denne samling og de resterende samlinger i 2024, heriblandt NBM2024 på hjemmebane.

Efter at alle folk herefter så var tjekket ind på deres værelser, gik turen ud og træne lidt i det blæsende forårsvejr. Først en tur til en lokal fodboldbane tæt på Castbergaard, hvor spillere blev udfordret lidt på vind og vejr. Efter dette havde vi fået en aftale i hus med at 3 landsholdspillere skulle spille en venskabskamp mod 3 udvalgte spillere fra Østjysk Disc Golf Klub. Heriblandt var også den forsvarende junior danmarksmester i MJ18. Runden blev spillet på banen i Skanderborg.

Foto © Dansk Døve-Idrætsforbund

Alle spillere var udfordret af vinden, så det blev ikke til de helt fantastiske runderesultater, men landsholdet endte faktisk med at slå Østjysk Disc Golf Klub med +20 samlet imod deres +23 kast over banens par. Lasse Christensen fortæller: “Alt i alt var det en tæt kamp, og helt klar ikke sidste gang vi udfordre lokale klubber til en venlig match.”

Der var selvfølgelig også discgolf gear til vinderne. Herefter gik turen tilbage til Castberggaard, hvor aftensmad og afslapning ventede.

Ændringer i planerne

Søndag d. 10 marts ankom også Jørgen Juel og Ulrik Mjelva til dagens program, som skulle have stået på fieldworkøvelser udendørs men grundet sne, slud og glat underlag, blev formiddagsplanerne ændret. I stedet blev der vist fieldworkøvelser på tavlen, samt de fik alle en god snak om det kommende NBM2024 på hjemmebane.

Foto © Dansk Døve-Idrætsforbund

Efter frokost gik turen til banen i Hedensted, hvor de 6 spillere blev inddelt i 3 par og sat til at prøve kræfter med Pargolf “worst shot”. Igen var vind og vejr en udfordring, og selv vand blev en faktor, dels fordi Hedenstedbanen ligger mellem 3 søer, men også fordi nogle områder var oversvømmet. Men humøret forblev højt selv i kulden, og det blev en hyggelig eftermiddag.

Inden alle kørte hver til sit fik, de lige vendt de sidste spørgsmål, der måtte være angående kommende samlinger.

“En hyggelig første landsholdssamling i den dejlige sport discgolf,” siger Lasse Christensen

Foto © Dansk Døve-Idrætsforbund

Del