DDI søger ny landstræner til discgolflandsholdet

Brænder du for discgolf og vil du være med til at udvikle spillere? Så er det måske dig Dansk Døve-Idrætsforbund leder efter, til vores ledige stilling som landstræner for forbundets discgolflandshold.

Discgolf-sporten er stadig ganske ny i døveidrætten. Vi optog sporten på programmet tilbage i 2018, i forbindelse med den første danske deltagelse til det første Nordisk og Baltisk Mesterskab i discgolf for døve. Vi deltog med 2 spillere, hvor det bedste danske resultat blev en 7. plads ud af 21 spillere. Sporten har sidenhen været i rivende udvikling, særligt under corona-pandemien, og i dag har vi omkring 30 discgolf-medlemmer på landsplan.

Som landstræner får du blandt andet ansvaret for at planlægge samlinger og udvikle de danske spillere på landsholdet, foruden de mange spændende oplevelser som venter, blandt andet til de kommende turneringer i døveidrætten. Næste mulige mål er Nordisk og Baltisk Mesterskab i 2024 for døve (NBM). Det er desuden muligt at få en tegnsprogstolk knyttet til landsholdet – både til samlinger og turneringer.

Synes du at det lyder som en spændende mulighed, og har du lyst til at komme med på en spændende rejse, sammen med Dansk Døve-Idrætsforbund og det danske døvelandshold i discgolf? Så klik ind på vores stillingsopslag og se hvordan du kan søge.

Der er ingen ansøgningsfrist og vi holder samtaler løbende, indtil vi har fundet den rette kandidat.

Del