DDI Golf Open 2023: Idrætsleder Joachim Brøndum ser frem til god konkurrence og netværk

I weekenden skal der afholdes DDI Golf Open 2023, og det bliver spændende. Hvis du spørger idrætsleder i golf Joachim Brøndum, ser han især frem til at netværke og konkurrere. DDI Open er en mulighed for at forene folk over sporten – om du er hørende eller døv. “Det er fedt at kunne tilbyde et netværk for en blanding af hørende og døve på greenen. Historisk set er nogle af de vigtigste beslutninger taget over en tee, så vi håber også, eventet kan bidrage med gode snakke golfspillere imellem.”

Han fortsætter: “Jeg glæder mig helt vildt til at møde de andre deltagere og spille på en af de mest omtalte baner i Danmark. Det bliver en fed konkurrence. Det er jo altid sjovt at konkurrere – om du er døv eller hørende.”

Program for dagen

kl. 12:00 Mødetid 
kl. 13:30 Starttid 
kl. 18:30 Afslutning / Middag / Præmier 

Turneringsform: Stableford
Max handicap: 36
Prisen inkluderer: Green fee, driving range, golfburger og øl eller sodavand.

Great Northern

De deltagende kan se frem til en dag på Great Northern i Kerteminde. Banen er mere end bare græs og huller; den er et kunstværk skabt af naturens egne penselstrøg og menneskets design. Det kuperede terræn giver en udfordrende og samtidig fortryllende ramme for dagen. Hver eneste detalje, fra bunkers til vandhazarder, er omhyggeligt udformet for at skabe en helhedsoplevelse, der er både sjov og udfordrende.

Foto © Great Northern

Del