DDI forlænger samarbejdsaftale med vigtig partner

Energiselskabet OK har igen valgt at forlænge samarbejdsaftalen med Dansk Døve-Idrætsforbund. Aftalen løber nu til og med Deaflympics 2025. Herudover har begge parter også indgået en aftale om medaljebonus til atleterne i forbindelse med Deaflympics 2021, som grundet corona først afvikles til næste år.

– De danske atleter til OL (Olympiske Lege) og PL (Paralympiske Lege) hyldes og tildeles medajlebonusser, men det er noget som vores atleter til Deaflympics er desværre ikke en del af. Det er ikke acceptabelt, og derfor vil Dansk Døve-Idrætsforbund og Energiselskabet OK med medaljebonussen hylde og anerkende vores atleter til næste års Deaflympics, som enten finder sted i Caxias do Sul eller i Rio de Janeiro. Vores atleter er også med til at sætte Danmark på verdenskortet og vise de røde og hvide farver frem på den internationale scene. Medaljer til Danmark skaber glæde og stolthed. Dette er værd at påskønne, og derfor er det vigtigt at de atleter som har kæmpet hårdt for at nå deres mål, også får en økonomisk anerkendelse, fortæller Joachim Thor Krøyer, Chef de Mission for det danske Deaflympic-hold, og tilføjer:

– Vi er enormt stolte af at kunne forlænge samarbejdet med Energiselskabet OK, og vi ser frem til et godt samarbejde i de kommende år.

Det er desuden muligt for alle OK-kunder at støtte Dansk Døve-Idrætsforbund yderligere igennem en benzinkortaftale, hvor OK donerer 5 øre pr. tanket liter til forbundet. Det eneste du skal gøre er at bestille et benzin kort på siden her. Under punkt 2 kan du vælge “støt klub” og vælge Dansk Døve-Idrætsforbund.

Den økonomiske ramme for medajlebonus Deaflympics 2021

Bonus til individuelle atleter
15.000 kr. ved guld
10.000 kr. ved sølv
5.000 kr. ved bronze

Medaljebonus til hold
25.000 kr. til holdet ved guld
15.000 kr. til holdet ved sølv
5.000 kr. til holdet ved bronze

Del