DDI er klar med flere hænder til landsholdene

På billedet ovenfor ses det nye massør-/behandlerteam. Fra venstre: De nye massører David Klærke og Solveig Staun sammen med forbundets chefmassør René Sivertsen.

Efter kun et par ugers arbejde har Dansk Døve-Idrætsforbund nu fået flere massører/behandlere tilknyttet forbundet til og med 2022, og der har været stor interesse i at blive en del af forbundet.

Chef-massøren René Sivertsen har besluttet at få Solveig Staun og David Klærke med ombord til arbejdet i forbindelse med landsholdene. 

‘Jeg har haft en løbende dialog med chef-massøren René Sivertsen, hvor vi har fået afklaret, hvilke kompetencer vi har ønsket at hente ind. Disse drøftelser, sammen med de ønsker der har været omkring landsholdene, har peget hen mod denne konstellation, som vi er glade for at være lykkedes med. Vi får bragt høje kompetencer, stor erfaring og nytænkning ind på massør-/behandlerteamet’ siger elitechef, Joachim Thor Krøyer.

Alle 3 massører/behandlere har netop truffet hinanden til et møde under weekendens arrangement ‘Løb og nå dit mål med Dansk Døve-Idrætsforbund’ på Castberggaard Højskole, og her havde alle vores deltagere til arrangementet mulighed for at blive behandlet af vores nye massør-/behandlerteam.

Vi ser frem til et godt samarbejde, og velkommen til DDI.

Informationer:

René Sivertsen, https://fitkrop.dk/om-mig/

David Klærke, BlueFitness http://bluefitness.dk/

Solveig Staun, Dig i Fokus https://www.dig-i-fokus.dk/

/JTK

Del