DDI ansætter ny kommunikations-medarbejder

I forbindelse med omstruktureringen af Dansk Døve Idrætsforbund har vi ansat Ditte Vind som ny kommunikationsmedarbejder på fuldtid. Ditte skal stå for kommunikation, SoMe og sammen med de øvrige ansatte bliver hun en vigtig brik i det videre arbejde med strategiplanen og arbejdet frem mod årets VM i håndbold og EM i marathon.

Ditte Vind er 29 år, bor i Odense og har for nyligt stillet sine håndboldsko på hylden. Hun kommer med 10 års erfaring fra professionel håndbold i Danmark og senest Frankrig. Hun ved, hvor historierne gemmer sig i sporten og med sin åbne tilgang til mennesker, bliver hun et friskt pust til forbundet. Ditte kommer med en uddannelse i kommunikation fra SDU og erfaring i kommunikation, SoMe og tekstforfatning. Hun er normalt hørende.

‘Jeg glæder mig helt vildt til at blive en del af DDI og bruge min erfaring fra sporten blandet med min faglighed fra min uddannelse. Jeg håber, jeg kan være med til at markedsføre forbundet yderligere og bidrage med en anderledes vinkel. Derudover glæder jeg mig også til at lære tegnsprog!’ udtaler Ditte Vind.

Vi har fået rigtig mange gode ansøgninger fra stærke kandidater, og valget er faldet på Ditte Vind, der kommer med konkret erfaring fra idrætten.

Vi har været meget beærede over de mange ansøgninger og stærke kandidater, der har været til stillingen som kommunikationsmedarbejder i forbundet, og valget blev Ditte Vind. Hun kommer med en god, konkret erfaring fra idrættens verden med elitesport og matcher rigtig godt med den profil, vi var på jagt efter. Vi glæder os til at samarbejde med hende, og hun har sin første arbejdsdag idag den 28. februar ved sekretariatet i Brøndby. Velkommen til Ditte.’ udtaler Joachim Thor Krøyer, sekretariatschef.

Vi håber, at I alle vil tage godt imod Ditte, og igen velkommen ombord i Dansk Døve-Idrætsforbund.

I løbet af marts vil vi komme med en samlet præsentation af forbundets nye sekretariat og hvilke ansvarsområder de forskellige medarbejdere varetager.Del