Dansker håber på ny PR ved World Deaf Athletics Championships 2021

På søndag den 26. september deltager vores danske løber Laurids Juul Christiansen i marathonløbet ved World Deaf Athletics Championships 2021 i Warszawa i Polen. Laurids er i gang med forberedelserne frem mod næste års store internationale sportsbegivenhed, Deaflympics.

– Jeg er 100% klar til løbet i Polen, og har samtidig lidt sommerfugle i maven. Jeg har haft et hårdt og intenst træningsprogram på det seneste, så i denne uge har jeg taget et mere roligt restitutionsfokuseret løbeprogram så jeg kan være helt klar til på søndag.

Selvom Laurids allerede tilbage i 2019 kvalificerede sig til deaflympics inden for tidskravet på 3:15:00, ved European Deaf Marathon Championship 2019 i Tyskland, så har den rutinerede løber stadig store ambitioner forud for søndagens marathon.

– Ved seneste europamesterskab for døve satte jeg personlig rekord med tiden 3:07:44. Min drøm er at komme under 3 timer, men det bliver meget svært. Om ikke andet satser jeg på at sætte en ny PR, samt få en god løbeoplevelse i Warszawa.

Del