Dansk Døve-Idrætsforbund og Peter Beier Chokolade indgår samarbejdsaftale

Dansk Døve-Idrætsforbund og Peter Beier Chokolade har indgået en samarbejdsaftale for hele 2020 med mulighed for at forlænge aftalen. Det betyder, at Peter Beier Chokolade bliver synlig partner ved forskellige aktiviteter i forbundet. Samarbejdsaftalen indebærer blandt andet, at Peter Beier Chokolade bliver en vigtig partner ved afviklingen af EM Håndbold 2020 til sommer på dansk grund.

Peter Beier Chokolade er kendt i både Danmark og udlandet for sin premium-chokolade. (© Peter Beier Chokolade)

“Vi er stolte af, at Peter Beier Chokolade har koblet sig på Dansk Døve-Idrætsforbund, for vi er faktisk den første og eneste samarbejdspartner som Peter Beier Choklade har lavet en aftale med, da de normalt kun støtter UNICEF og uddannelse af medarbejdere i de forskellige lande chokoladen kommer fra. Vi har et fælles ønske om at levere den højeste kvalitet, og mens vi arbejder hårdt på at udvikle og sikre flere gode resultater til Danmark inden for Døve-idrætten, så har Peter Beier Chokolade fokus på, at levere kvalitets-chokolade og oplevelser som er unikke for alle” siger sekretariats- og elitechef, Joachim Thor Krøyer.

“Peter Beier Chokolade er stolte over at have indgået et tæt samarbejde med Dansk Døve-Idrætsforbund. Vi elsker selv sport og ønsker at støtte alle i at udøve sport. Vi glæder os til at arbejde tæt sammen med Dansk Døve-Idrætsforbund og sikre gode rammer uden for banen” siger Alexander Beier, ejer og salgschef hos Peter Beier Chokolade.

Del