Christian Høybye stopper i hovedbestyrelsen

Christian Høybye meddelte til hovedbestyrelsesmødet den 29. maj, at han ønsker at fratræde sin post i hovedbestyrelsen i utide, på grund af personlige årsager.
Dansk Døve-Idrætsforbund vil benytte lejligheden til at takke Christian for hans store indsats for DDI og døveidrætten i de 5 år, som Christian har siddet i hovedbestyrelsen.

Eftersom der ingen suppleanter er i hovedbestyrelsen, efter vedtægtsændringen i 2019, betyder det derfor at hovedbestyrelsen fremover består af 4 medlemmer til det førstkommende repræsentantskabsmøde.

Formand Michael Steenberg udtaler: “Selvom det var en ærgerlig besked at få fra Christian halvvejs inde i valgperioden, har jeg fuld respekt for hans beslutning. Christian har ydet et kæmpe arbejde omkring at få optimeret DDI som organisation, så der er styr på alle dokumenter, processer og strategier. Han vil, uden tvivl, blive savnet – men vi er samtidig stolte af at have haft ham med i bestyrelsen. Jeg kan personligt sige at det har været inspirerende og lærerigt at have ham med i bestyrelsen.
Vi er allerede ved at overveje hvad vi gør med den femte bestyrelsesplads og en mail er på vej til klubberne herom, så emnet kan tages op til vores klubseminar og årsmøde den 19.-20. september 2020 i Odense.”

Del