BGB, Danish Agro Maskiner og Cochlear Danmark støtter fodboldlandsholdet

Vi byder velkommen til tre nye hjertesponsorer på fodboldlandsholdet. De kommer på rejsetrøjen og bliver en vigtig støtte ved EM i Tyrkiet, som starter d. 20. maj. Vi er taknemmelige for, at de vil bakke op om fodbolden i DDI.

Byd velkommen til de nye hjertesponsorer på holdet!

BGB a.s.

Velkommen til byggevirksomheden BGB, der bl.a. er specialiseret i tømrer- og snedkerarbejde men også arbejder med hovedentrepriser og totalentrepriser. De er blandt landets største tømrer- og snedkervirksomheder og har eksisteret siden 1976. De er med til at skabe fundamentet for vores landshold med et hjertesponsorat.

Besøg dem her

Cochlear Implant

Fodboldlandsholdet kan byde velkommen til en ny hjertesponsor, og denne passer lige ind.

Cochlear giver hjertesponsorat til fodboldlandsholdet, og det er vi glade for, da mange af vores unge medlemmer i forbundet og spillere på landsholdene bruger Cochlear Implant (CI). Det er et partnerskab, som ligger lige til højrebenet.

Besøg dem her

Danish Agro Maskiner A/S

Maskiner A/S er den danske importør af CLAAS landbrugsmaskiner samt Spearhead redskaber. De har til huse i Fredericia, hvorfra de understøtter det danske netværk af forhandlere med alt fra salgssupport til markedsføring.

Danish Agro Maskiner A/S er et datterselskab af den internationale Danish Agro koncern.

Besøg dem her

Del