Atleter i betragtning til DDI’s landshold frem mod Deaflympics 2021

Den danske Deaflympics-komité har i weekenden sendt mail ud til alle de atleter, som er kommet i betragtning til landsholdet (bruttotruppen) i de forskellige idrætsgrene som Danmark – hvis alt går rigtigt – er repræsenteret i, til Deaflympics 2021 i Brasilien. DDI’s følgende landshold har på nuværende tidspunkt mulighed for at komme med:

  • Bowling
  • Cykling
  • Fodbold (herrer)
  • Golf
  • Håndbold (herrer)
  • Håndbold (damer)
  • Marathon
  • Orientering

Navnene på atleterne venter vi med at offentliggøre til den endelige udtagelse af vores landshold, hvilket bliver omkring den anden generalsamling, som finder sted den 3.-5. september 2021.

“At komme i betragtning til Deaflympics 2021 er en milepæl, som gør det tydeligt for alle, at Deaflympics 2021 i Brasilien nærmer sig. Derfor er det noget særligt, at de atleter som har modtaget mail fra os, nu kan træne og arbejde endnu hårdere mod den endelige udtagelse som finder sted i maj 2021. Dét at komme i betragtning til Deaflympics 2021 er ikke ensbetydende med Deaflympics-deltagelse. For at en atlet skal komme med til Deaflympics 2021, er der en række forhold som skal opfyldes inden landstrænerne i de forskellige sportsgrene udtager den endelige trup til Deaflympics 2021. Dette er gjort for at sikre et sportsligt niveau, og for at der bliver hård konkurrence om pladserne.” udtaler Joachim Thor Krøyer, Chef de Mission.

I weekenden den 5.-7. februar 2021 afholdes den første generalsamling for Denmark Deaflympic Team i København, og her deltager alle vores atleter som er kommet i betragtning til bruttotruppen sammen med landstrænere, idrætsledere, behandlere, media, sekretariat m.fl. til en weekend med masser af informationer, foredrag, teambuilding m.v.

Den danske Deaflympics-komité glæder sig, og ser frem til det fortsatte gode samarbejde med landstrænerne og holdene. Sammen skal vi repræsentere Danmark med stor stolthed til Deaflympics 2021. Nedtællingen til Deaflympics 2021 er igang.

Del