Aktører fra “Vi taler for døve øren” mødtes til opfølgning

Formanden for Dansk Døve-Idrætsforbund, Michael Weber Steenberg, var i dag inviteret til møde med aktører fra høretabsområdet, for at følge op på eventet ‘Vi taler for døve øren’ på Bremen Teater i foråret 2023 og deres møde i efteråret 2023.

Der var repræsentanter fra Danske Døves Landsforbund, Decibel, Høreforeningen, Castberggaard, CFD og DDI. Mødet blev holdt hos Handicaporganisationernes Hus og formålet var at se, om vi kunne komme videre med en form for samarbejde på tværs af høretabsområdet i nær fremtid. Det var netop dét, som de unge efterlyste ved  opfølgningsmødet.

Formanden udtaler “Det var et rigtigt godt møde, hvor vi hver især fik luftet vores tanker omkring, hvordan et eventuelt samarbejde på tværs af høretabsområdet ville kunne se ud, og hvordan man kan føre det ud i livet. Alle aktører var positivt indstillede for at gå videre med de tanker, der blev frembragt ved mødet. Det er jeg rigtig glad for og jeg glæder mig til det fortsatte arbejde med de øvrige aktører.”

Der er aftalt at hele gruppen mødes igen til foråret.

Vi er stolte af at være en del af samarbejdet mellem aktørerne i høretabsområdet, og vi glæder os til at se, hvad det byder på i fremtiden.

Del