Årets sidste samling for døvelandsholdets håndbolddamer

Årets sidste samling for kvindelandsholdet i håndbold foregik på Design og Idrætsefterskole Skamling – en fantastisk efterskole som blandt andet har fokus på elever med høretab, hvorfor skolens hjælpemidler er helt i top.

Vi er utroligt glade for at vi fik lov til at låne hal, materialer, senge at sove i – ja, faktisk hele skolen. Perfekte rammer for et godt fællesskab for vores landshold.

Det er lang tid siden vi har været så mange samlet i truppen, så der var fyldt op på udskiftningsbænken, og dermed god kamp om pladserne. De to nye spillere, Isabella og Tascha, sikrer større bredde på holdet. Vi oplever at vores systemer bruges mere og mere – også i pressede situationer, hvilket giver en rigtig god fornemmelse fremadrettet. Det er fedt at opleve at sammenhold og troen på vores fælles projekt i den grad er blevet bibeholdt på trods af corona. Der blev gået til den, både til træning og i kamp. Vi spillede to kampe: Lørdag vandt vi 19-14 over Christiansfeldt, og søndag vandt vi 23-19 over Kolding KFUM. Vi takker mange gang de to klubber for at stille op.

Hele holdet ser frem til næste samling den 14.-16. januar 2022 på Castberggård.

Del