70.000 kr. blev samlet ind på fem dage

I mandags startede Dansk Døve-Idrætsforbund en indsamling på sponsor.me, med målsætningen om at få sendt herrelandsholdet i fodbold afsted til EM i Grækenland 2019 uden egenbetaling.

Med en fantastisk holdindsats fra ledere, spillere, deres sociale netværk og hjælp fra et par store bidragsydere, nåede vi i mål på blot fem dage. Det er hidtil den hurtigste indsamling vi er kommet i mål med hos Dansk Døve-Idrætsforbund, også taget i betragtning af den betydelige store sum penge som holdet skulle samle ind. I det seneste døgn er der blevet indsamlet over 50.000 kr.

Landstræner Per Sørensen: “Alle i truppen har deltaget flittigt i at dele budskabet, og da Rasmus Munk, så kom i gennem til Tipsbladet, eksploderede det hele. Da vi vågnede op torsdag den 28. marts, 2 dage inde i indsamlingen havde vi nået ca. 20.000 kr. og et døgn efter står der 72.050 kr. på vores indsamlingskonto. Det er simpelthen for vildt. Jeg er så glad på spillernes vegne. De kan nu fokusere 100% på det de skal, nemlig at træne til EM, og ikke løbe rundt på gaden og tigge penge. Stor tak til alle jer der har støttet os, og stor tak til William Demant Fonden for deres store støtte, som gør det muligt.Jeg kan love jer alle, at spillerne vil kæmpe for et godt resultat til DDI/Danmark, for at gøre jer stolte”. 

Fra forbundets side og på vegne af hele herrelandsholdet skal der lyde en kæmpe tak til alle, som har givet deres støtte og hjulpet med at sprede budskabet om indsamlingen. Til sidst vil vi gerne uddele en særlig stor tak til følgende som har støttet med store donationer til indsamlingen:

Mathias Zanka Jørgensen Instagram | Facebook

Yussuf Poulsen Instagram | Facebook 

Kim Olsson v. Retro og Livsstil  Instagram | Facebook 

Havnearbejdernes Klub Århus 

Anders Marker

Da DDI ikke modtager støtte fra Team Denmark og DIF, som nogen af de øvrige idrætsforbund gør, er vi derfor nødt til at være kreative og gå egne veje, når der skal samles penge ind til vores landsholdsdeltagelser til slutrunder og mesterskaber. Såfremt det kunne have interesse at støtte Dansk Døve-Idrætsforbund, kontakt os meget gerne på tlf.: +45 43 26 24 76 eller mail: ddi@deafsport.dk

/NNK

Del