Wilson-Gruppen støtter med hjertesponsorat og administrerende direktør bliver idrætsleder

Det kan måske lyde lidt vildt – men faktisk er det sandt. Wilson-Gruppen, som var hjertesponsor for futsallandsholdet ved VM i 2023 støtter endnu et landshold. Denne gang bliver de hjertesponsor for fodboldlandsholdet samtidig med, at administrerende direktør Lasse Wilson-Crüger bliver idrætsleder for fodbold.

Den nyudnævnte idrætsleder Lasse Wilson-Crüger udtaler sig om sin nye rolle og retter fokus mod en spiller, som satte det hele i gang.

“Jeg er drevet af relationer i mit arbejde i bl.a. Wilson-Gruppen, men også i min rolle som sportschef, træner og administrationschef i Albertslund IF, så da Ali Dia kom og sagde “Kan du ikke blive idrætsleder for fodbold?”, så kunne jeg ikke sige nej. Jeg ser flere af drengene i mit arbejde hos Albertslund IF, og især Ali har jeg et særligt bånd med. Det er ham, I skal takke.”

Han forsætter med at fortælle, hvorfor hjertesponsoratet derfor var en let beslutning.

“Hjertesponsoratet lå lige til højrebenet, som man siger. Det var helt naturligt at give drengene en hjælpende hånd til EM i fodbold.”

Vi er glade for, at Lasse Wilson-Crüger har lyst til at tage en tørn for fodboldlandsholdet, efter Anders Kirchheiner stoppede i november 2023. En stor tak skal der også lyde til hele Wilson-Gruppen, der igen bliver en del af landsholdet.

Del