VM i håndbold: Danmark vinder opvisningskamp mod Glostrup

Vores herrer viste stærk præstation, da de spillede opvisningskamp mod Glostrup IF i går som afslutning på deres VM. Det blev til en overbevisende sejr, hvor flere af spillerne viste sig frem efter nogle udfordrende kampe ved VM. Thomas Karn, der til dagligt spiller i klubben, fortæller, at kampen har stor betydning for holdet, da det giver dem mulighed for at afslutte VM på en positiv måde og forlade mesterskabet med både mod og godt humør.

“Kampen mod Glostrup var en god og fed oplevelse,” udtaler Thomas Karn. “Da det er min gamle klub og jeg har aldrig før spillet imod dem, var det ekstra spændende. Vi spillede godt sammen og fandt hinanden på banen, hvilket gav os mulighed for at prøve nye ting under kampen.”

For håndboldherrerne betyder denne sejr, at de har bekræftet deres evner og potentiale som hold. “Det viser os, at vi ved, at vi kan,” siger Karn. “Vi er på vej de rigtige steder hen, og denne sejr giver os et ekstra boost af selvtillid.”

En af de mest bemærkelsesværdige ting ved at vinde kampen var den positive atmosfære, som holdet havde bagefter. Selvom de havde oplevet nederlag ved VM, var humøret stadig højt og positivt. “Det fedeste ved at vinde er nok det humør, holdet er i bagefter,” forklarer Karn. “Vi har haft samme humør, selvom vi har tabt kampe. Men man kunne stadig fornemme nederlagets små præg. Så det at vi afslutter med at vinde, gjorde lidt, at folk kunne løfte noget fra deres skuldre.”

Opvisningskampen mod Glostrup blev dermed en vigtig mulighed for håndboldherrerne for at slutte VM på en positiv note. De viste deres sammenhold, som må siges at være symbolet for dette hold. Stort tillykke med det, og tak til Glostrup!

Foto © Dansk Døve-Idrætsforbund

Del