VM i futsal: Kvindernes resultater

Opdateret d. 17. november kl. 11.00

Selvom informationen om kvindernes turnering ved World Deaf Futsal Championships har været begrænset, har vi gravet os frem til de seneste resultater og det kommende kampprogram.

Ved kvindernes VM deltager 6 hold, der først spiller alle mod alle. Derefter vil 1. og 2. pladsen gå videre til finalen, 3. og 4. pladsen spiller om bronze og vi formoder, at 5. og 6. pladsen spiller om 5. pladsen.

Finalerne bliver efter vores vores information spillet d. 18. november, men først skal de sidste gruppekampe spilles færdig.

Alle tider på billederne er angivet i UTC -3, så man skal tilføje 4 timer for at få tidspunktet i dansk tid (UTC+1).

Confederação Brasileira de Desportos de Surdos (CBDS) deler information på Facebook og Instagram:

5th World Deaf Futsal 2023 på Instagram

CBDS på Facebook

CBDS på YouTube

Resultater

Brasilien var i front efter 3 runder og Japan var lige efter, da de vandt sikkert over Argentina og England men endte uafgjort med England i deres første kampe.

Resultater 4. runde af gruppespil

Resultater 5. runde af gruppespil (opdateret)

Japan går ind i finalen med selvtillid, efter de vandt 5. runde af gruppespillet over hjemmeholdet Brasilien. Spændende at se, om finalen mellem Japan og Brasilien bliver en kopi eller om Brasilien kan drage nytte af hjemmebanen.

Her er resultaterne fra 5. runde:

Kampprogram placeringskampe

Følg med i kvindernes placeringskamp om 5.-6. pladsen fredag d. 17. november kl. 16.30 og bronze + finalekamp d. 18. november.

Stream kampene i dag

Du kan som altid livestreame kampene på YouTube. CBDS på YouTube

5.-6. pladsen kl 16.30:

Del