Vi søger personer til test af DDI’s nye hjemmesiden

Dansk Døve idrætsforbund er ved at udarbejde en markedsføringsstrategi med fokus på at rekruttere nye medlemmer via vores nye hjemmeside. Med den nye hjemmeside ønsker vi blandt andet at favne mere bredt og få en større tilgang af hørehæmmet medlemmer.

I den forbindelse søger vi 5-7 personer som har interesse og lyst til at teste den nye hjemmeside. Vi ønsker at høre dine meninger og idéer til hvordan vi kan forbedre og optimere den nye hjemmeside. Sidst, men ikke mindst kan det være at du har forventninger og forslag til indhold og funktionalitet på den nye hjemmeside. Der er ingen rigtige eller forkerte svar, det vigtigste er at få jeres input ift. dette projekt.

Aftenen kommer til at forløbe således:

  1. Introduktion til den nye hjemmeside
  2. Afkrydsningsskema (konkrete eksempler vil fremgå, med anonym angivelse af afsenderen). 
  3. Debat og eventuelle spørgsmål

Hvem kan deltage?

Du kan deltage uanset om du er tegnsprogsbruger eller ej, om du er døv/hørehæmmet/CI-bruger. Som deltager forventes du ikke at repræsentere andre end dig selv, og dit bidrag vil blive anonymiseret.

Tid og sted.

Afholdes tirsdag den 5. februar kl. 17:00 ved Idrættens Hus i Brøndby. Det forventes at vare 1,5 – 2 timer.

Vi vil sørge for lidt snacks og drikke den følgende aften.

Henvendelse kan ske til:

Nicklas Kleczewski og Trine Tønnesen

På mail til nnk@deafsport.dk eller  tnt@deafsport.dk

Alle der har meldt sig som interesserede, vil få en tilbagemelding og en besked med yderligere information. Hvis du har spørgsmål er du velkommen til at skrive til en af os.

Med venlig hilsen

Nicklas Kleczewski og Trine Tønnesen

Del