Vi søger nu frivillige til VM Håndbold 2023 i Danmark

VM i håndbold står for dørene, og vi søger nu frivillige, der vil være med til at gøre en forskel under under slutrunden i København, der finder sted fra den 1.juli til og med den 15.juli 2023. Vi garanterer, at du får en oplevelse for livet, hvor du kan udvide dit sociale netværk og hvem ved, om nye venskaber opstår? Tilmeldingen er nu åben. Skal du være med?

Tilmeld dig på dette link.

Vi belønner alle frivillige med en tøjpakke, billetter, forplejning og overnatning m.v.

Via tilmeldingen kan der vælges hvilke opgaver der ønskes, f.eks. vagt/kontrollør, praktisk hjælp til sociale arrangementer, praktisk hjælp til kampe, chauffør, imformant ved lufthavnen, hotellet eller Frederiksberghallerne.

Alle er velkommen til at tilmelde sig, også hørende.

World Deaf Handball Championships 2023

Der er lagt op til vaskeægte håndboldfest, når VM Håndbold 2023 afholdes ved Frederiksberghallerne på København Håndbolds hjemmebane, og der forventes deltagelse af 10-14 lande for herrer og 6-8 lande for damer til slutrunden.

Nu står Dansk Døve-Idrætsforbund klar til at byde velkommen til verdens bedste håndboldspillere, og du har rig mulighed for at deltage i håndboldfesten samt med klapsalver, klaphat, klappepølser og dannebrogsflag støtte de danske håndboldherrer og håndbolddamer ved en eller flere kampe, og der i den grad noget at glæde sig til for de rød-hvide fans.Kontaktinformationer:

Joachim T. Krøyer – jtk@deafsport.dk
Eetu Keski-Levijoki – ekl@deafsport.dk

Del