Vellykket dag med discgolf i Valbyparken

I går den 25. august gennemførte Dansk Døve-Idrætsforbund et arrangement, ”Prøv discgolf i Valbyparken”, hvor i alt 12 deltagere kom og prøvede sporten af.

Det var en fantastisk dag, eftersom det var perfekt vejr med solskin og vi fik besøg af landsholdsspillerne Martin Tranemose og Mark Blynov som hjalp med at undervise i discgolf. Vi fik også besøg af landstræneren Karl Johan Høj Nybo, som er en af de bedste discgolfspiller i Danmark, med 12 mesterskaber i bagagen.

Landstræneren Karl Johan Høj Nybo forklarer putter-tekniker. (Foto: André Kobberholm © Dansk Døve-Idrætsforbund

Først fik deltagerne en introduktion i discgolf og lærte nogle basisteknikker, derefter skulle de deltager i Mulligan-turnering, hvor alle spiller mod alle og hvor der var mange lækre præmie på højkant.

I herrerækken vandt Mads Jensen foran Leonid Butivehenko, Nicklas Kleczewski og Henrik Hørlyck.

I kvinderækken vandt Louise Thystrup foran Christina Hausgaard og Aleksandra Nielsen.

Landsholdspilleren Martin Tranemose underviser. (Foto: André Kobberholm © Dansk Døve-Idræsforbund)
Gruppebillede af deltagerne. (Foto: André Kobberholm © Dansk Døve-Idrætsforbund)

Vi fra Dansk Døve-Idrætsforbund vil gerne takke Søren Ivø fra Discconnection for en fantastisk dag med discgolf. Der skal også lyde et tak til Karl Johan Høj Nybo, Mark Blynov og Martin Tranemose for at bruge tid på at undervise deltagerne. Og sidst, men ikke mindst en stor tak til deltagerne fordi I kom.

Dansk Døve-Idrætsforbund er i gang med at undersøge mulighederne for at lave et lignede arrangement i Jylland i løbet af foråret. Vi håber at I glæder jer til det.

/AK

Del