Tilmeld jer direkte til HCA Marathon indtil d. 21. september

Den 24. september bliver der afholdt HCA Marathon i Odense, og i den forbindelse afholder DDI EM i maraton. Det bliver et spændende event med en masse lande fra Europa, og vi glæder os til at byde alle velkommen!

Som medlem af DDI havde man også en unik mulighed for at løbe med forbundet, selvom man ikke deltog i EM. Det tilbud må vi desværre aflyse, da tilmeldingerne har været for få gennem DDI. Men frygt ej! Du kan stadig nå at deltage i HCA Marathon ved at tilmelde dig direkte til eventet.

Det betyder altså, at I skal tilmelde jer direkte til HCA Marathon på deres hjemmeside for at deltage. Til gengæld betyder det også, at tilmeldingen stadigvæk at åben for alle.

Tilmeld dig direkte til HCA marathon indtil d. 21. september, hvor tilmeldingen lukker.

HCA Marathon præsenterer en bred vifte af løbsmuligheder, som omfatter en maraton, halvmaraton, “Halvmaraton Walk” samt “Løb de sidste 10 km”. Derudover er der også en MiniMarathon med en distance på 4,2 km, specielt designet til børn i aldersgruppen 5-17 år.

Uanset om du selv ønsker at udfordre dig på de længere stræk, eller om du vil tage dine børn med på en underholdende og sund oplevelse, er der noget for enhver smag.

Så hvorfor ikke tage imod udfordringen og deltage i skabelsen af en mindeværdig dag sammen med andre passionerede løbeentusiaster?

For yderligere information om HCA Marathon og tilmelding, besøg: https://www.hcamarathon.dk

Del