STEP PRINT POWER bliver sidste hjertesponsor inden VM i futsal 2023

Som rosinen i pølseenden kan vi endelig afsløre, at STEP PRINT POWER har indgået et hjertesponsorat med vores futsallandshold. De bliver sidste hjertesponsor inden VM d. 10-19. november, og de kommer til at pryde spillernes rejsetrøje, når de tager afsted senere i dag.

Step Print Power er en ledende aktør inden for trykkeribranchen, og virksomheden har mere end 20 års erfaring i at levere tryksager med et stærkt fokus på miljømæssig ansvarlighed og kvalitet.

Som en dedikeret tilhænger af bæredygtighed har Step Print Power forpligtet sig til at reducere sin miljøpåvirkning. De bruger udelukkende 100% grøn strøm fra danske vindmøller i deres produktion og har opnået flere vigtige certificeringer, herunder Svanemærket, FSC og PEFC, der bekræfter deres engagement i at beskytte planeten.

Nu er STEP PRINT POWER også en del af holdet bag futsallandsholdet, og det vi meget stolte af.

Kim Lindgaard Johansen, Salgschef i STEP PRINT POWER, deler også vores glæde: “Vi har slået hjerteslagene sammen med futsallandsholdet for døve og hørehæmmede, fordi vi tror på to vigtige værdier: miljømæssig ansvarlighed og inklusion. Dette partnerskab er vores måde at støtte et sted, hvor unge og voksne med høretab finder styrke og fællesskab gennem sport. Vi vil gerne være med til at gøre en forskel for mennesker, så vi støtter gladeligt op om futsallandsholdet. Vi glæder os til at følge dem til VM i Brasilien.”

Et hjerteligt og kærlig tak til Kim Lindgaard og resten af STEP PRINT POWER!

Vi ser frem til rejsen mod VM i Brasilien om lidt og VM i Danmark i 2025.

Besøg STEP PRINT POWER her

Del