Skal DDI arrangere skirejse i 2021?

Dansk Døve-Idrætsforbund vil gerne gentage succesen fra 2017, hvor vi sendte en gruppe døve skientusiaster afsted til Val Thorens i Frankrig.

Vi har bedt Troels Madsen, som var med i Val Thorens som med-leder, om at undersøge muligheden for at gøre det igen i 2021.

Troels har lavet en video, som du kan se ovenfor. Vi har lavet en transskription af videoen som kan læses herunder.

Linket til spørgeskemaet er her.

Hej, jeg hedder Troels.

Jeg ved at du temmelig sikkert sidder derhjemme lige nu og alle dine aktiviteter er reduceret til et minimum. Når du skal se dine venner og familie foregår det via skærmen og selv shopping er begrænset, da mange butikker er lukket. Derfor tænker jeg du går rundt derhjemme i disse Corona-tider.

Du sidder måske og glor og er ved at blive vanvittig over at du ikke kan komme ud, da du bare gerne vil væk og lave noget, måske på ferie eller ud til forskellige aktiviteter. Så hold fast i den tanke, for DDI arrangerer i vinterferien 2021 en skiferie.

Tilbage i 2017 stod DDI også for en skiferie, dengang var det i Frankrig i Val Thorens og nu vil vi gerne gøre det igen. Vi har endnu ikke besluttet hvor det skal være denne gang og vi har derfor lavet et spørgeskema som du finder linket til her på siden.

Vi har lavet spørgeskemaet, da vi gerne vil vide hvem der er interesseret. Er det børnefamilier? Singler? Unge? Ældre? Hvad er dit feriebehov? Hvordan skal vi rejse? Fly eller bus? Hvilken type skiferie er du til; langrend, alpin eller snowboard/slalom? Når vi har stået på ski, er du så til afterskiing i en stor gruppe eller til en stille og rolig aften i selskab med døve?

Vi er jo alle forskellige og når vi skal planlægge skiferie, vil vi gerne vide hvem I er, derfor har vi lavet spørgeskemaet. Så når I har svaret, samler vi alle jeres svar sammen og på den baggrund kan vi planlægge den bedste skiferie til dig i 2021. Skal du med?

Del