Sidste samling inden VM i håndbold: Sejr over Slagelse HK og finpudsning af spillet

Vores herrelandshold i håndbold var i weekenden samlet for sidste gang, inden de løber på banen til VM i håndbold d. 3. juli kl 16 til åbningskampen mod Tyrkiet.

Dåstruphallen var vært for træningssamlingen, som også bød på en træningskamp mod Slagelse HK serie 1.

Træningssamlingen havde primært fokus på forsvarsspil som 6-0, 5-1 og 1-2-3, finpudsning af teknikker samt udvikling af angrebsåbninger. Der blev også lagt vægt på individuel træning, som blev afprøvet i træningskampen lørdag eftermiddag. Spillerne formåede at implementere de nye inputs med stor succes mod Slagelse HK serie 1. Modstanderen var på samme niveau som ved vores tidligere opvisningskamp i Vejle sidste weekend, og de vandt med en tæt margin på 28-26. Landstræner Frank Høyer Hansen fortæller: “Det var en virkelig tæt kamp, som bølgede frem og tilbage, men drengene holdt fast i vores aftaler og viste styrke til slut. Det var en fed oplevelse for alle.”

Trods spillernes udmattelse dagen efter træningskampen mødte de alligevel op til formiddagstræningen uden brok. Trænerteamet besluttede sig for at lave en underholdende haltræning for at holde humøret højt, da spillerne stadig havde masser af adrenalin og energi i kroppen fra dagen før. Der blev lavet sjove øvelser, og man kunne høre latter i hele hallen.

Foto © Dansk Døve-Idrætsforbund

Frank Høyer Hansen udtaler: “Vi, som trænerteam, er yderst tilfredse med indsatsen og spillerne skal have stor ros for at tage imod vores inputs, selv når de var trætte. Det viser imponerende vilje og dedikation!”

Landstræneren tager mange ting med fra kampen men især opbakning og gejst fylder meget for ham. Han siger: “Det er virkelig fedt, at de spillere, som sidder på bænken, rejser sig op og råber med, når vores spillere scorer eller vores målvogter redder bolden. Det er med til at øge motivationen hos alle spillere. Vi tager nogle gode træninger og en masse god energi med videre til VM – vi er så klar til, at det går løs!”

Derudover fik tvillingerne Troels og Thomas Karn kanel i anledningen af deres 25-års fødselsdag. Hele holdet var med til at overdynge de to fødselarer med kanel. Desværre kan vi ikke bringe de billeder af hensyn til censur… 🙂

En særlig tak skal der lyde til Kim Moesby, som kom og overværede vores træningskamp. Kim Moesby kom med ind i omklædningsrummet efter kampen, hvor han fik mulighed for at hilse på spillerne og dele nogle ord med dem.

Formanden for DDI, Michael Steenberg, kom også forbi under formiddagstræningen lørdag for at hilse på holdet. Han fik mulighed for at møde spillerne og det nye trænerteam. Tak, Michael, det var en fornøjelse at tale med dig.

Derudover skal der også lyde en stor tak til tilskuerne, som valgte at komme i hallen på en varm dag. Det var også en glæde at hilse på nogle af de tidligere døve herrehåndboldstjerner, der var til stede.

Danmark spiller sin første kamp til VM i håndbold d. 3. juli kl 16 mod Tyrkiet. Køb dine billetter her.

Foto © Dansk Døve-Idrætsforbund
Foto © Dansk Døve-Idrætsforbund
Foto © Dansk Døve-Idrætsforbund

Del