Rudolf – Freelance & Consulting indgår hjertesponsorat med futsallandsholdet

Vi er glade for at kunne byde en ny hjertesponsor velkommen til vores futsallandshold. Rudolf – Freelance & Consulting, en velrenommeret konsulentvirksomhed, har besluttet at støtte vores landshold. De bliver en del af vores fantastiske hjertesponsorer, som kommer på spillernes rejsetrøje.

Henrik Rudolf, ejer af Rudolf – Freelance & Consulting, udtaler:

“Vi er glade for at kunne støtte futsallandsholdet for døve og hørehæmmede på deres jagt efter medaljer ved VM i Brasilien 2023 og VM i Danmark 2025. Vores virksomhed er drevet af ønsket om at gøre en positiv forskel i samfundet, og døve-futsallandsholdet er mere end blot et landshold; det er en måde at skabe inklusion og fællesskab. Dette hjertesponsorat er i tråd med vores mission om at styrke samfundet og fremme bæredygtighed. Vi tror på, at idræt kan være et kraftfuldt middel til forandring, og vi ser frem til at følge dem ved VM!”

Hjertesponsoratet med Rudolf – Freelance & Consulting er en afgørende del af vores jagt på efter at samle ressourcer til futsallandsholdet. Tak til Rudolf – Freelance & Consulting for deres hjertesponsorat 💙

Byd Rudolf – Freelance and Consulting hjerteligt velkommen på holdet! 💙

Bliv en del af holdet

Futsallandsholdets trøjer er sendt til tryk, så det ikke længere muligt at komme med på rejsen til VM i Brasilien, men vi søger stadig sponsorer, som vil være med på holdet til VM i 2025 på hjemmebane. Det giver os rig mulighed for at aktivere sponsoratet gennem events, showkampe, gimmicks og foredrag.

Hvis du også ønsker at blive en del af vores hold og støtte vores futsallandshold i et langsigtet sponsorat, er du velkommen til at kontakte vores næstformand, Janni Møller Thomsen, på jmt@deafsport.dk. Se mulighederne for eksponering med holdet her.

ALBERTSLUND, DANMARK – 10/09/2023: Showkamp 2023 – DDIs Futsallandshold mod Superliga Allstars, Albertslund Hallen den 10/09/2023 i Albertslund, Danmark. (Foto af Dan Eugen Nielsen / Dan Eugen Photography)

Del