Ny spiller og glædeligt gensyn: kvindelandsholdet samlet til træning og kamp i Stige

I sidste weekend var begge håndboldlandshold samlet i Stige på Fyn. Det var en fantastisk weekend, hvor nøgleordene var glædelige gensyn, positiv stemning og en optimistisk fremtid for kvindelandsholdet, fortæller Helle Brixen.

Gensyn med Katrine Brixen

For dameholdet var der et glædeligt gensyn med Katrine Brixen, som havde født en søn og vendte tilbage på træningsbanen. Der var også et gensyn med herrerne, hvor vi havde samtræning, og det gav super gode træningspas. Selvom damerne havde mange afbud denne weekend, så fik vi stadig god udnyttelse af hinandens kvaliteter både i forsvars- og angrebsspillet. Det var også en utrolig givende oplevelse for fællesskabet udenfor banen.

Velkommen til Karla

Vi havde også den glæde at byde Karla velkommen som ny spiller på holdet. Hun viste sig hurtigt at have store kvaliteter og var en klar forstærkning for holdet. Det var en fornøjelse at se hende glide ind i vores træning som om, at hun altid havde været en del af os.

Vi spillede kamp mod Stige HK om lørdagen, hvor vi formåede at have stor koncentration i forsvaret og hjalp vores målmænd, Johanna, Victoria og Signe til at præstere på et højt niveau. Samtidig fik vi godt gang i kontraspillet og lykkedes med at score på alle tre systemer, som var fokus i træningen fredag og lørdag. Vi vandt kampen 29-23, og det var en flok glade, men også trætte piger, som brugte aftenen til hyggespil og hyggesnak.

Fremtiden ser lys ud

Landstræner Helle Brixen er tilfreds med weekendens samling og ser lyst på fremtiden. Hun udtaler: “Jeg er virkelig stolt af, hvordan holdene spillede i løbet af weekenden. Vi formåede at udnytte hinandens kvaliteter og spillede rigtig godt som et hold. Jeg ser en optimistisk fremtid for vores hold og ser frem til at se, hvad vi kan opnå i fremtiden.”

Søndag vandt herrerne også velfortjent over Stiges herrehold, og alt i alt kan vi sige, at det var en god weekend.

Næste opgave for kvindelandsholdet er opvisningskampen i Tårs d. 19.-20. maj. Vi håber på at se en masse af jer!

Del