Nassor Salim får sølv ved Champions League i fodbold

I weekenden spillede vores landsholdsspiller, Nassor Salim, og hans hold Pok Athens Deaf Champions League i fodbold i netop Athen i Grækenland.

De spillede sig hele vejen til finalen, hvor der ventede et ægte derby, da de mødte et andet græsk hold, Paok Morias. Desværre blev mange af spillerne for Pok Athens ramt af skader under finalen, og det blev derfor en kamp om ressourcer. De ender med at tabe 0-3 efter en hård kamp for især Nassor Salim, og han var presset undervejs i kampen. Han fortæller:

“Efter vi er kommet hjem og har kunnet sunde os, er jeg okay med, at vi tabte finalen. Jeg havde spillet i alt 180 minutter sammenlagt i semifinalen og i finalen, så jeg var ikke helt frisk til finalen. Normalt ville jeg enten have fået en pause eller blive sparet for at være klar til finalen.

Han fortsætter: “I finalen kunne vores målmand ikke spille, og to af vores medspillere var halvskadede. Så vi vidste, der ventede en svær kamp. Da kampen startede, var vi hurtigt bagud med 0-1. Jeg missede en stor chance før pausen på grund af træthed, og det så svært ud. Måske ville historien have været anderledes, hvis jeg havde scoret det mål, men det er ikke til at vide.”

Privatfoto

Nassor har før været med til Deaf Champions League, og hvis man er skarp, kan man måske også huske, at han har vundet guld.

I 2022 vandt han guld med sit hold og blev udvalgt til All Star-holdet (bedste 11). Det samme gjaldt i 2018 og 2015.

Privatfoto

Del