Løbeweekend for alle den 7.-9. januar 2022

Traditionen tro arrangerer DDI endnu engang en åben løbeweekend for alle løbere – både for de nye nysgerrige løbere, men også for de erfarne løbeentusiaster med erfaring i for eksempel langdistanceløb, trailløb og/eller orienteringsløb. Løbeweekenden finder sted den 7. til den 9. januar 2022 på Castberggård, Østerskovvej 1, Urlev, 8722 Hedensted.

Temaet denne gang er ”Bliv en bedre løber” og fokus vil være på generel løbeteknik, hvordan man løbetræner og, som temaet afslører, hvordan man bliver en bedre løber.

Personen som kommer til at stå for arrangement hedder Lars Ryberg Vikkelsø. Lars har 38 års erfaring med løb, og 11 års erfaringer som løbetræner. Lars vil uddele forskellige tips og tricks, og deltagerne vil få en gennemgang af diverse løbeudstyr.

Til arrangementet vil der være løb af forskellige former, blandt andet trailløb og orienteringsløb, og vi tilbyder differentieret træningssessioner både lørdag og søndag. Vi garanterer at der er sjove og spændende udfordringer til alle, og programmet for weekenden vil desuden være nyt og anderledes, i forhold til de tidligere løbeweekender på Castberrgård.

Hvis du gerne vil vide mere eller har spørgsmål til løbeweekenden, er du meget velkommen til at kontakte Lars Ryberg Vikkelsø på ryb@deafsport.dk

Vi gør opmærksom på at der er et begrænset antal pladser til løbeweekend, så tilmeld dig hellere end gerne med det samme, for at være sikret en plads.

Pris

600 kr. for medlemmer af en klub under DDI
900 kr. for ikke-medlemmer.

Prisen inkluderer overnatning og forplejning på Castberggård fra fredag til søndag.

Tilmelding og betaling

Du tilmelder dig ved at sende en e-mail til ryb@deafsport.dk med følgende oplysninger:

  1. Navn
  2. Klub, hvis du er medlem af en
  3. Nuværende 5-km tid eller træningspace.
  4. Evt. din målsætning for 2022, hvis du har en klar målsætning.

Betaling skal ske til:
Nordea Bank
Reg.nr.: 2217
Kontonr.: 0563909625

Ved tilmelding giver du også samtykke til at DDI må offentliggøre billeder af dig i forbindelse med løbeweekenden.

Tilmeldingsfrist: 6. december 2021.

Del