Kampreferat: Danmark spiller uafgjort med Italien

Danmark spiller uafgjort med Italien i sidste gruppekamp.

De danske drenge spillede 1-1 med Italien i gruppe C. Det betyder, at Danmark går videre som nummer tre og skal ud i en playoff-kamp søndag for at kvalificere sig til kvartfinalen.
På en meget blæsende formiddag i Antalya skulle Jon Hesselbergs tropper i aktion mod Italien. Før kampens start var flere i truppen stadig ramt af sygdom eller skader. Landstræneren valgte at stille med en 3-5-2-formation. Italienerne kom bedst fra start og havde både overtag i spil og chancer. Kampen var præget af en voldsom sidevind, som gjorde de danske udspark lidt sværere. Danmark havde det svært på italienernes banehalvdel, og danskerne måtte trække nogle frispark undervejs. Marius Ekelund måtte trække et gult kort i slutningen af første halvleg. Kampen stod 0-0, da holdene gik til pause.

Efter pausen

Italienerne kom blæsende ud til anden halvleg, og allerede efter få minutter kunne Italien bringe sig på 1-0. Det skete efter et udbrud på venstrekanten, og italieneren spillede bolden på tværs til en fri italiener. Den danske målmand Søren Toura-Jensen var chanceløs i situationen.

Foto © DDI

Danmark begyndte at vise tænder og kom mere frem på banen. Og i minut 68 stod William Thykjær helt alene i italienernes felt, og han kunne udligne for Danmark. Den danske krøltop har mål i støvlerne, og han scorede også i første kamp mod Serbien.
Målet rystede italienerne, og Danmark lagde de følgende minutter pres på. Danskerne havde både et skud på overliggeren, og Italiens keeper måtte hive en stor redning op af hatten. Italien begyndte efterfølgende at komme mere tilbage i spillet, og de fik annulleret et mål for offside. Selvom danskerne kæmpede, endte kampen 1-1.

Det betyder, at danskerne ender på en tredje plads med fire point. Drengene skal nu spille en playoff-kamp på søndag for at nå kvartfinalen. Modstanderen kender vi først senere i dag.

Del