Jesper Bang-Madsen opsiger sin post som landstræner

Landstræner for futsalkvinderne, Jesper Bang-Madsen, har i sommers valgt at opsige sin post. Det sker efter at Jesper har følt at det nu var tid til at prioritere andre ting.

– Det har været en kæmpe oplevelse for mig at være med. Det har både været inspirerende og lærerigt for mig at få muligheden for at være landstræner for futsalkvinderne. Desværre var truppen til sidst så smal at det svært at arbejde videre med. Det er virkelig ærgerligt, men pigerne har alligevel formået at udvikle sig under de forudsætninger de havde. Jeg er da selvfølgelig ked af at skulle stoppe, men det er heller ikke nødvendigvis et definitivt farvel. Hvis potentialet vokser på holdet og vi får nogle flere spillere ind, så kunne jeg da absolut være interesseret i at komme tilbage igen, hvis muligheden skulle byde sig. Et stort tak til alle spillerne, lederne, tolkene og forbundet som har været med omkring holdet, takker Jesper Bang-Madsen af.

Dansk Døve-Idrætsforbund vil gerne takke Jesper for det arbejde han har påtaget sig og udført som landstræner for kvinderne siden november 2016. Vi har været glade for samarbejdet, og Jesper har været ambitiøst og haft en vision om at udvikle holdet i en positiv retning. Han har kæmpet for holdet i medgang og modgang.
Vi ønsker Jesper alt muligt held og lykke med fremtiden.

Forbundet arbejder nu på, at finde en ny landstræner, som kan overtage posten efter Jesper, samt at få alle spillere samlet til et møde om fremtiden. Danmark er vært for de Nordiske Baltiske Mesterskaber i november 2020, og her skal Danmark gerne have et landshold for damer med.

Del