Invitation til sportsfiskerturnering i Spanien i september

Dansk Døve-Idrætsforbund har modtaget en invitation fra det Spanske døve-idrætsforbund, Spain Deaf Sports Federation, om at deltage til en sportsfiskerturnering i Spanien fra den 21. til den 24. september 2022. De arrangerer to forskellige turneringsdiscipliner: Feeder og shot.

Det spanske forbund håber at turneringen kan blive en start til at sportsfiskeri kan blive en anerkendt idrætsgren af EDSO på sigt.

Informationerne om turneringen samt hvilke turneringstyper og meget mere, kan du læse mere om i filen her.

Pris for deltagelse

Arrangørerne har oplistet følgende 3 pakkepriser:

  • Deltagelse til begge turneringer inkl hotel, kost og transport: 250 euro pr. person
  • Deltagelse til Feeder-turnering inkl hotel, kost og transport: 200 euro pr. person
  • Deltagelse til Shot-turnering inkl hotel, kost og transport: 200 euro pr. person

DDI har desværre ikke en mulighed for at hjælpe med økonomien på grund af invitationens korte varsel, hvilket gør at vi ikke kan nå at søge om midler i forbindelse med arrangementet. Dette betyder derfor at deltagerne skal forvente at dække alle udgifter selv, herunder selve transporten til og fra Sevilla. Transporten som nævnes i pakkepriserne overfor er kun mellem luftavnen, hotellet og turneringsstederne.

Vi skal have besked om din interesse senest den 24. juni, deri vi skal have en mulighed for at nå at planlægge rejsen inden sekretariatet går på sommerferie. Er du interesseret i at deltage kan du sende en mail til André Kobberholm på ak@deafsport.dk.

Del