Invitation til Europe Cup Padel 2022

Det belgiske døve-idrætsforbund (BDC) og Belgium Deaf Padel Tour har fornøjelsen af at invitere alle interesserede til Europe Cup Padel 2022 den 12. – 14. august 2022 i Mechelen, Belgien. Turneringen afholdes i samarbejde med den lokale døvesportsklub, Sport VGT Mechelen. Turneringen kommer desuden til at finde sted samtidig med det belgiske døve-idrætsforbunds 100-års jubilæum, hvilket muliggør at BDC har tilbudt gratis deltagelse til alle til selve turneringen.

Med Europe Cup Padel 2022 ønsker BDC at tage et grundlæggende og vigtigt skridt i udviklingen af ​den nye sport i døveidrætten. Før padel kan afholdes som et europæisk mesterskab, på lige fod med andre sportsgrene, som for eksempel fodbold og håndbold under European Deaf Sport Organization (EDSO), skal der være tilstrækkelig international opbakning og interesse. Derfor håber BDC, at der minimum vil være seks europæiske lande tilstede ved Europe Cup Padel 2022, så padel efterfølgende kan få mulighed for at bliver anerkendt som en officiel sport af EDSO.

Det officielle program

  • Torsdag den 11. august 2022 Ankomst af delegationer og registrering
  • Fredag ​​den 12. august 2022 Indledende runder
  • Lørdag den 13. august 2022 ⅛- og ¼-finaler
  • Søndag den 14. august 2022 Semifinaler og finaler, samt prisuddeling og afslutningsfest

Er du interesseret?

Da padel er en ny idrætsgren har vi ikke faste procedurer for tilmelding etc. på nuværende tidspunkt. Er du interesseret i at deltage i Europe Cup Padel 2022 kan du kontakte DDI’s idrætskonsulent, André Kobberholm, på mail ak@deafsport.dk. Du er også velkommen til at skrive til André hvis du har spørgsmål eller lignende. Er du interesseret bedes du henvende dig senest den 20. november.

Banerne i Arenal Mechelen. Stedet huser i alt 6 indendørs padelbaner. (© Arenal Mechelen)

Del