Infingate Danmark bliver hjertesponsor for futsallandsholdet

Vi er fyldt med begejstring over at kunne fortælle jer, at Infinigate, en førende global leverandør af it-sikkerhedsløsninger, nu indtræder som hjertesponsor for det danske futsallandshold for døve og hørehæmmede. Partnerskabet følger i kølvandet på Wilson Gruppen, Rejsechefen og Lauren Erhvervsrengøring A/S, der allerede har trådt til som hjertesponsorer i vores mission for at sende vores landshold til VM i futsal i Brasilien.

Deres hjertesponsorater pryder nu rejsetrøjerne på vores spillere, og de har hjulpet drengene et skridt nærmere drømmen om at repræsentere Danmark på verdensplan. Deres støtte viser, hvordan virksomheder kan gøre en betydningsfuld forskel og gør drømmen om VM i Brasilien til virkelighed.

Infinigate, med deres ekspertise inden for it-sikkerhedsløsninger, har besluttet at gå sammen med os på rejsen mod Brasilien. Som en virksomhed, der er kendt for at beskytte digitale verdener, ønsker de nu at beskytte futsallandsholdets drømme og ambitioner. De forstår, at styrken i et hold også kommer fra værdien i mennesker.

Morten Villadsen, Business Development Manager i Infinigate Danmark udtaler: “Hvis vi kan bidrage til, at de her drenge kommer afsted til VM i Brasilien, så gør vi det gerne. Vi ønsker at støtte gode formål, selvom det måske ikke har direkte relevans for vores produkter. Vi er alle mennesker, og vi vil gerne være med til at støtte det danske futsallandshold. Det er logisk for os!”

Vi opfordrer andre virksomheder til at følge i fodsporene på Wilson Gruppen, Lauren Erhvervsrengøring A/S, Rejsechefen og nu Infinigate. Du kan også kalde dig hjertesponsor for landsholdet og være med til at gøre en forskel.

Kontakt næstformand Janni Møller Thomsen på jmt@deafsport.dk for at få mere information om, hvordan du kan støtte vores landshold på deres spændende rejse. Sammen kan vi hjælpe vores døve futsalspillere med at nå helt til tops på verdensplan.

Privatpersoner: 
Støt holdet på https://sponsor.me/futsaldeafsportden

Virksomheder: 

Udover de klassiske eksponeringsmuligheder er der rig mulighed for aktivering af sponsorater i form af foredrag med spillere fra holdet med høretab (vi sørger for tegnsprogstolk, hvis det er nødvendigt), en futsalkamp med/imod dem eller gimmicks i forbindelse med VM i Vejle i 2025. 

Se mulighederne for at blive eksponeret med holdet her: 
https://rb.gy/0m7pi

Kontakt:

Futsalleder Anders Kirchheiner kan kontaktes på kir@deafsport.dk.

Ønsker du en mundtlig dialog om mulighederne, kontakt da venligst næstformand Janni Møller Thomsen på jmt@deafsport.dk

Del