Indsend dine forslag til Dansk Døve-Idrætsforbunds Årets Priser 2019

Nu nærmer tiden sig til Dansk Døve-Idrætsforbunds årsmøde, som i år vil finde sted den 5. april 2020, ved Fyens Døveforening.

Et af højdepunkterne på Årsmødet bliver, at vi skal uddele forbundets ‘Årets Priser 2019’. Her kan du være med til at have indflydelse på, hvem der skal i betragtning til de fem priser som skal uddeles. Alle har mulighed for at indstille mulige kandidater i de nedenstående kategorier:

Prisen ‘Årets Idrætspræstation 2019’
Kan gives til en atlet eller et hold som har ydet den største idrætspræstation i 2019. Det er alle idrætspræstationer gennem hele 2019 der kan komme i betragtning –internationalt såvel som nationalt.

Prisen ‘Årets Leder 2019 – J.P. Nielsens Lederpris’
Kan gives til en frivillig leder indenfor DDI eller klubberne for et godt stykke lederarbejde i løbet af 2019.

Prisen ‘Årets Fund 2019’
Kan gives til en idrætsudøver eller et hold, der fik et gennembrud i 2019.

Prisen ‘Jørgen Jørgensens Frivillighedspris 2019’
Frivillighedsprisen blev oprettet i 2019 i Jørgen Jørgensens ånd, da hans hjerte brændte for frivilligt arbejde, specielt i døveidrætten.
Prisen kan gives til personer, som har udført et godt stykke frivilligt arbejde.

Prisen ‘Årets Klub 2019’
Prisen kan gives til den klub, som har gjort noget ekstraordinært i 2019, både for sine medlemmer og døveidrætten generelt.

Kandidatforslagene skal være indsendt senest den 15. marts 2020 til Dansk Døve-Idrætsforbund på mail ak@deafsport.dk, og priserne vil blive uddelt ved forbundets årsmøde.

Del