HJÆLP HERRE-FUTSALLANDSHOLDET TIL BRASILIEN 

En række uheldige sammenfald er ved at punktere Dansk Døve-Idrætsforbunds herre-futsallandsholds drøm om at komme til VM i Brasilien til november, da der fortsat mangler et væsentligt økonomisk beløb for, at holdet kan komme afsted og repræsentere Danmark. 

Det er lykkedes at rejse knap halvdelen af den nødvendige kapital for at sende landsholdet afsted til futsal-VM, men desværre er det omkostningstungt at sende delegationen til Brasilien, og derfor håber futsalleder Anders Kirchheiner, at der er privatpersoner og virksomheder, der vil støtte op, så drømmen kan blive til virkelighed. 

ALBERTSLUND, DANMARK – 10/09/2023: Showkamp 2023 – DDIs Futsallandshold mod Superliga Allstars, Albertslund Hallen den 10/09/2023 i Albertslund, Danmark. (Foto af Dan Eugen Nielsen / Dan Eugen Photography)

”Det er et hold, der har udviklet sig enormt meget de sidste år, og der er skabt et unikt fællesskab på tværs af forskellige grader af høretab. Det vil være en kæmpe mavepuster og demotiverende for det fortsatte arbejde for holdet, hvis vi ikke lykkedes med at komme afsted. Jeg håber virkelig, at der er nogen derude, der kan undvære en mønt eller vil have deres logo på vores trøjer, og så lover vi at gøre alt, hvad vi kan for at være de bedste ambassadører og kæmpe forbilledligt til VM i Brasilien og på hjemmebane i 2025, hvor vi har værtskabet.” 

Landsholdet består af en blanding af døve og hørehæmmede spillere i alderen 16-35, og dermed er der på holdet spillere med enten tegnsprog eller talesprog som primær kommunikationsform. Fælles for spillerne er at de har et høretab, der er dårligere end 55dB på begge ører. Spillerne tager fri for egen regning, får ikke løn eller anden godtgørelse for at stille op. Tværtimod er der en større egenbetaling til spillerne. 

ALBERTSLUND, DANMARK – 10/09/2023: Showkamp 2023 – DDIs Futsallandshold mod Superliga Allstars, Albertslund Hallen den 10/09/2023 i Albertslund, Danmark. (Foto af Dan Eugen Nielsen / Dan Eugen Photography)

Formand Michael Weber Steenberg håber, at et par virksomheder kan mærke nødråbet i hjertet og samtidig kan se mulighederne i at blive eksponeret sammen med døve-futsallandsholdet frem til og med VM på hjemmebane i Vejle i 2025.  
”Her er der virkelig mulighed for at gøre en forskel for en gruppe, der via futsal finder kammerater, fællesskab og ligesindede, der forstår, hvad det er, man bøvler med som ung med høretab. Eksempelvis kan man for mindre end 5.000 kr. om måneden kan man blive hovedsponsor og ikke mindst bidrage til, at vi får landsholdets drøm opfyldt. Det håber jeg, at nogen derude kan mærke værdien i.” 

Privatpersoner: 
Støt holdet på https://sponsor.me/futsaldeafsportden

Virksomheder: 

Udover de klassiske eksponeringsmuligheder er der rig mulighed for aktivering af sponsorater i form af foredrag med spillere fra holdet med høretab (vi sørger for tegnsprogstolk, hvis det er nødvendigt), en futsalkamp med / imod dem eller gimmicks i forbindelse med VM i Vejle i 2025. 

Se mulighederne for at blive eksponeret med holdet her: 
https://rb.gy/0m7pi

Kontakt:

Futsalleder Anders Kirchheiner kan kontaktes på kir@deafsport.dk.

Ønsker du en mundtlig dialog om mulighederne, kontakt da venligst næstformand Janni Møller Thomsen på jmt@deafsport.dk

Del