Håndboldherrerne vs. Slagelse HK: kom med til sidste testkamp inden VM

Kom med til sidste opvisningskamp inden VM og støt håndboldherrerne!

Håndboldherrerne er ved at gøre sig klar til det kommende VM, og du har nu mulighed for at se dem i aktion, inden mesterskabet starter! Vi inviterer dig til at se deres træningskamp mod Slagelse HK Serie 1 i Dåstruphallen på lørdag kl. 15. Og det bedste af det hele er, at der er gratis adgang for alle!

Information:

  • Dato: Lørdag d. 17. juni
  • Sted: Dåstruphallen, Bueager 2, 4130 Viby Sjælland
  • Tid: kampstart kl 15

Dåstruphallen, vil være vært for vores sidste træningssamling inden VM. Frank Høyer Hansen fortæller: “Det er en fantastisk mulighed for os at finjustere vores spil inden mesterskabet går i gang. Derfor håber vi, at du har lyst til at komme og støtte os i Dåstruphallen!”

En af vores talentfulde landsholdsspillere, Malthe Qvortrup, har en særlig forbindelse til Slagelse HK. Han spillede i deres klub i sin barndom, før han skiftede til TMS Ringsted U19 Liga. Malthe vil også repræsentere Danmark ved VM d. 3.-15. juli, og vi er glade for, at Slagelse HK har lyst til at deltage i vores træningskamp i Dåstruphallen.

Hvis du ikke har mulighed for at være til stede ved træningskampen på lørdag, vil vi stadig gerne bede om din støtte. Besøg vores indsamling: www.sponsor.me/deafhandballmen og giv en donation – stor som lille hjælper.

Hjælp håndboldherrerne på deres rejse mod VM 2023, der finder sted fra d. 3. til 15. juli. Vi håber at se dig i Dåstruphallen på lørdag kl. 15!

Køb billetter til World Deaf Handball Championships i Frederiksberg-Hallerne her

Del