Galleri: Nordic Deaf Surf Camp 2020

I perioden fra den 1. til den 8. februar var 33 friske unge deltagere fra hele Norden samlet i den marrokanske by Taghazout, med ét fælles mål; at lære at stå på surfboard.

Gruppen var samlet til Nordic Deaf Surf Camp 2020, arrangeret af Dansk Døve-Idrætsforbund. Hele seks nationaliter var repræsenteret i gruppen, bestående af døve og hørehæmmede unge fra både Sverige, Norge, Finland, Litauen, Tyskland og Danmark. De 33 deltagere var ledsaget af de to rejseansvarlige, Daniel Ovesen og André Kobberholm, samt Dansk Døve-Idrætsforbunds hustolk, Louise Green.

Ambitionerne var høje og alle deltagerne tog flittigt imod instruktørernes guldkorn og praktiske undervisning, inden det for alvor gik løs mod de intense bølger.

Udover de mange aktiviteter på stranden, var det også en tur hvor det sociale var i højsædet – og det kunne i den grad ses og mærkes på alle de unge. Det blev syv gode og sjove dage, hvor nye venskaber blev skabt på kryds og tværs.

Daniel Ovesen og André Kobberholm, vil gerne sige stort tak til alle deltagerne for en fantastisk fed tur. Takket være jer gjorde vi i fællesskab Nordic Deaf Surf Camp 2020 til en kæmpe succes. Vi ser allerede frem til at arrangere et lignende arrangement i fremtiden!

De to arrangører Daniel Ovesen og André Kobberholm sammen med Dansk Døve-Idrætsforbunds hustolk Louise Green. (Privatfoto)

Billeder fra Nordic Deaf Surf Camp 2020

Del