Futsallandsholdet møder legendarisk modstand i showkamp d. 10. september

Den 10. september kl. 14.45 danner Albertslund Hallen rammerne, når futsallandsholdet møder et Superliga All Star hold i en velgørenhedskamp, ingen af holdene vil tabe. 

Futsallandsholdet har kvalificeret sig til VM i Brasilien til november, og de sportslige forberedelser er i fuld gang. Nu står der også en opvisningskamp mod et Superliga All Star hold på programmet. 

Da futsallandsholdet lige før sommeren kvalificerede sig til VM, fik Futsalleder Anders Kirchheiner travlt med at arrangere træningssamlinger, men også selve rejsen til og opholdet i Brasilien. En ikke helt billig en af slagsen. 
”Det er fantastisk, at vi kan få en god træningskamp, skabe opmærksomhed om Døveidrætten og samtidig også samle penge ind til turen til Brasilien og dermed nedbringe spillernes egenbetalinger. Det giver et boost både sportsligt og kommercielt,” siger Anders Kirchheiner, der fortsætter;
”Det er samtidig en vild oplevelse og en ære for drengene at møde det her hold af Superliga-legender, der har valgt at stille op for at støtte drengene og deres vej til VM. Det er svært helt at beskrive, hvor glade og stolte vi er. Det er stort, men det vil være endnu større, hvis vi kan slå dem.”

Foto © Dansk Døve-Idrætsforbund

Superliga All Star holdet har mere end 2500 kampe i benene i landets bedste række, og en af dem, der trækker den velgørende trøje over hovedet, er Brøndby IF’s assistenttræner Martin Retov, der som aktiv repræsenterede netop Brøndby IF & AC Horsens i Superligaen. 

“Når jeg kan, så vil jeg altid gerne stille op i den gode sags tjeneste, og da jeg blev spurgt, om jeg ville være med til at skabe opmærksomhed omkring de her seje drenges kamp for at samle penge nok ind til at komme til VM og repræsentere Danmark, som jo er noget af det største, man kan som spiller, så var det nemt at sige ja,” siger Martin Retov, der voksede op med døve bedsteforældre:

“Min morfar var et af de vigtigste mennesker i mit liv, og jeg kan stadig lidt rustent tegnsprog, så lige præcis døvesamfundet står mit hjerte nært, men det betyder altså ikke, at vi ikke har tænkt os at give landsholdet kamp til stregen. Vi vil vinde den kamp.” 

For at få adgang til kampen skal man i døren overføre et valgfrit beløb til Futsallandsholdet indsamling på mobilepay 46598. Det er ikke muligt at reservere billetter, så kom i god tid, hvis du vil være sikker på at få en plads i hallen. 

All Star holdets trøjer bliver efter kampen sendt på auktion på Odendo.dk/Doeveidraetten 

Du kan også støtte futsalholdets indsamling på sponsor.me/futsaldeafsportden

Foto © Dansk Døve-Idrætsforbund

Del