Foredrag med Allan Olsen: Jeg tog en anden vej

Kom til en spændende foredragsaften med Allan Olsen tirsdag den 22. september 2020 kl. 19.00-21.00 i Idrættens Hus. Dørene åbner kl. 18:15.

Der vil være både skrive- og tegnsprogstolk under foredraget.

Om foredraget “Jeg tog en anden vej”

  • I dette foredrag kan du høre skuespilleren Allan Olsen fortælle om, hvordan han kunne være død af druk allerede i sin tidlige ungdom. Men som 33-årig gav han et ultimativt løfte til sig selv og sin familie: Han ville aldrig drikke mere. Det løfte har han nu holdt i 25 år.
  • Allan Olsen lever stadig med alkoholen tæt inde på livet, men i dag hjælper han alt fra kriminelle til kendisser med at vende ryggen til alkohol og stoffer. Han har i flere år arbejdet i danske fængsler som professionel som professionel rådgiver for indsatte med misbrugsproblemer, og han ved derfor alt om, hvordan narko og alkohol kan smadre livet for mange mennesker.
  • I Allans bog “Jeg tog en anden vej” (2018) fortæller han åbenhjertigt om sin nedtur. Om en vanskelig barndom og ungdom. Om kriminalitet og resocialisering. Men også om den fantastiske skuespillerkarriere, der begyndte, mens han endnu stod i lære som glarmester. I 2018 kunne han fejre sit 40-års jubilæum som skuespiller. I Allans foredrag får du lov til at høre den omvæltende livshistorie live.
  • Allan Olsen giver i foredraget et bud på, hvordan man kan samle sig selv op og begynde på en frisk. Som hans figur Charly engang sagde, da han fik at vide, at han ikke kunne tomle på motorvejen: “Så tager jeg da bare en anden vej. Der er da veje nok!”
  • Glæd dig til at høre en gribende fortælling om Allans op- og nedture i dette foredrag.

Pris

Pris medlemmer: 150 kr.
Pris ikke medlemmer: 200 kr.

Udover selve foredraget er der også med i prisen inkluderet kaffe/the og kage under arrangementet.

Tilmelding og betaling

Tilmeldingsfrist den 10. august 2020. Vi har et begrænset antal pladser.

Mobilepay nr.: 46598 – skriv “Dit fulde navn + A.O. foredrag” i kommentarfeltet.

Alm. overførsel
Nordea Bank
Reg.nr.: 2217
Kontonr.: 0563909625

Del