Fodboldlandsholdet skal til EM i Tyrkiet

Endelig kan vi dele en glædelig nyhed med jer. Det er nemlig blevet besluttet, at fodboldlandsholdet skal deltage ved dette års EM i Tyrkiet d. 20. maj til 2. juni.

Landstræner Jon Hesselberg er stolt og glad for nyheden:

“Det var en fantastisk nyhed at få. Vi har arbejdet i et år på at få det til at lykkes, så jeg er virkelig glad. Det hele går op i en højere enhed nu.”

Derudover retter Jon også en stor tak til de hjertesponsorer, som har gjort det muligt for landsholdet af deltage: “Vi skylder også en kæmpe af tak fra hjertet til hjertesponsorerne. De er vigtige medvirkende til, at vi nu kan få lov til at rejse til EM. Kæmpe tak til jer!”

Det var sekretariatschef Christian Taylors første opgave, og han roser Jon og staben for at skaffe den fornødne økonomi til turen gennem hjertesponsorater:

“Det glæder mig, at vi kan sende fodboldlandsholdet afsted til EM i Tyrkiet. Det er kun muligt, fordi Jon Hesselberg og Rasmus Munk har arbejdet så ihærdigt på at finde hjertesponsorer nok. Der er blevet lagt et stort stykke arbejde af staben for fodboldholdet og det har båret frugt.”

Christian udtrykker også sin taknemmelighed til partnerne: “En stor tak til alle, som har støttet fodboldlandsholdet. Det er et skridt i den rigtige retning for forbundet og vi glæder os til at sende dem afsted.”

Snart kan vi offentliggøre truppen til EM. Følg med på deafsport.dk.

Oplev fodboldlandsholdet i morgen kl 15, når de spiller træningskamp mod BK Sommersol hos Avarta fodboldklub. Adressen er: Korsdalsvej 100, 2610 Rødovre

Foto © Dansk Døve-Idrætsforbund

Del