Fodbold: Clever Accounting, Tømrermester Hesselberg og Personale Politikken giver hjertesponsorat

Fodboldlandsholdet arbejder på højtryk for at forberede sig til EM i fodbold i Tyrkiet. Udover det sportslige, så forsøger de også at skaffe økonomi nok til at betale for rejsen. Vi kan meddele, at tre nye partnere har meldt sig som hjertesponsorere for fodboldlandsholdet.

Tømrermester Hesselberg

Velkommen på fodboldlandsholdet til Tømrermester Hesselberg.

Deres professionelle team af tømrere og bygningssnedkere leverer effektivt arbejde af høj kvalitet til tiden. Uanset om det er erhverv eller privat, så dækker de hele banen.

Ligesom vores fodboldlandshold har de den rette kombination af færdigheder og engagement. De styrer byggesager fra A til Z og sikrer kvalitet og overholdelse af tidsplanen – uden at gå i overtid.

Hjerteligt tak til Micky Hesselberg og Tømrermester Hesselberg!

Besøg Tømrermester Hesselberg: https://tmhesselberg.dk

Clever Accounting

Vi kan også annoncere, at Clever Accounting har valgt at stille op som stolt hjertesponsor for fodboldlandsholdet, under ledelse af Dorthe Hesselberg.

Vi er stolte af at kunne byde Elever Accounting velkommen på døvelandsholdet. De kommer til at joine et stærkt hold af hjertesponsorer, som bliver den 12. mand.

Sammen med hjertesponsorerne kan døvelandsholdet fortsætte deres rejse mod EM i Tyrkiet 2024 med ro i maven.

Hjertens tak til Dorthe Hesselberg og Clever Accounting.

Besøg Dorthe Hesselberg på LinkedIn

Personale Politikken

Personale Politikken, ledet af den erfarne Camilla Rimmer, er også blevet officiel hjertesponsor for vores fodboldlandshold.

Ligesom et fodboldhold kræver en solid strategi, tilbyder Personale Politikken ekstern support for at gøre din virksomheds hverdag mere effektiv. Deres mål er at fungere som din eksterne personaleafdeling og sikre, at dine medarbejder-ressourcer fungerer som et velsmurt fodboldhold.

De hjælper med at overholde lovkravene og gør det lettere for dig at tiltrække kvalificeret arbejdskraft, ligesom et stærkt fodboldhold.

Hjertens tak til Personale Politikken og Camilla Rimmer!

Besøg dem her: https://personalepolitikken.dk

Foto © Dansk Døve-Idrætsforbund

Del