Disse piger er 100 % dedikeret til vores næste store mål

Vores kvindelandshold i håndbold har netop været samlet i weekenden til træning i Skanderborg, og her melder landstræner Helle Brixen om højt humør og gåpåmod. Hun fortæller følgende om landsholdssamlingen:

Som altid var der stor gensynsglæde, og vi havde virkelig savnet hinanden og ikke mindst fællesskabet. Spillerne mødte op med stor entusiasme og klar til at give den max gas. Vi startede ud med en formiddagstræning, hvor der var højt tempo og masser af fart – ikke mindst fordi alle er i virkelig god form og træner rigtig godt hjemme i deres klubber. En kæmpe fornøjelse som træner at opleve stor håndboldmæssig fremgang mellem træningssamlingerne. Samtidig var der også plads til et rigtig godt grin – alle var bare glade. Efter træning var der fælles frokost, hvor der blev hyggesnakket og alle forsøgte at ”catche up” på hinanden. 

Foto: DDI

Efter frokost var der spillermøde. Dagsorden indeholdte punkter, som ikke var særlig opløftende, hvilket medførte en vis spænding for trænerteamet side, for hvordan det hele nu ville blive modtaget. Forud for denne samling havde vi netop fået aflyst vores kommende mesterskab EM i Tyskland i maj måned, hvor der desværre ikke var nok tilmeldte damehold. Med det på programmet på eftermiddagsmødet havde vi forventet en del … spørgsmål. Kunne man endnu engang sætte sig op til et mesterskab med tanke på at også vores VM i 2023 for damer blev aflyst.

Foto: DDI

På den baggrund var det rigtig dejligt at opleve, at alle bidrog positivt med deres ideer og indsigt, og der blev opnået en fælles forståelse og enighed om målet: Deaflympics 2025.  Vi var samtidigt enige om, at vi har brug for al den tid, der er, frem mod Deaflympics i forhold til fundraising og sponsorstøtte. Dette gælder både i DDI, da der skal ansættes en ny sekretariatschef og på holdet, hvor vi skal have fat i alle de personlige relationer vi kan finde.

Foto: DDI

Dagen sluttede af med, at Gedveds damehold stillede op til træningskamp, og her viste landsholdet imponerende takter. Kampen blev vundet 30-18. Kampen viste, at vi med den form spillerne er i, og med de kompetencer der er bygget på det sidste års tid, ja, så er der skabt mange nye angrebsåbninger og muligheder, som vil blive spændende at arbejde videre med i de kommende landsholdssamlinger. Dette gælder ikke kun i vores bagkæde men over hele linjen. Trænerteamet glæder sig meget til at lægge flere lag på de gode takter, vi så i spillet. Samtidig kan vi konkludere, vi har en meget positiv energi og en mental styrke på holdet, som, vi tror på, kan blive medaljer værd ved Deaflympic i Tokyo i 2025. 

Der arbejdes på, at kvinderne kan samles med herrerne d. 26.-28. april. Vi krydser fingre!

Del