Det er nu de frivillige skal melde sig til

Hvis det danske værtskab for 12th European Deaf Handball Championships 2020 og European Deaf Sports Organization (EDSO) kongres 2020 næste sommer skal blive en succes, skal mange frivillige tiltrækkes.

For at det hele skal køre efter bogen, skal der bruges frivillige, der har lyst til at være en del af slutrunden og EDSO-kongressen. Der skal bruges frivillige til hjælp med alt fra håndtering af akkrediteringer, scanning af billetter, transport, informationsguide og mange flere opgaver. De frivillige kommer til at have en bærende rolle, for det er afgørende for at få det hele til at fungere, ligesom det generelt er med idrætslivet i Danmark, at man har frivillige. Vi kan ikke lave dette event uden de frivillige, og de frivillige er eventens nerve som gør hele oplevelsen bedre.

Selvom sommeren 2020 kan virke langt væk, så går vi igang nu, at alle interesserede kan tilmelde sig løbende. Derefter begynder vi at fordele rollerne, og vi ser meget på hvor folk passer bedst ind i det store puslespil, så de ender det sted, der mest mening og deres kompetencer kan gøre bedst gavn til slutrunden. Naturligvis vil vi også såvidt som muligt opfylde de ønsker som de frivillige kunne tænke sig at arbejde med til slutrunden – for det skal være sjovt for alle.

Informationsmøde ved KBH Håndbold den 20. oktober 2019

Her er der mulighed for at mødes med organisationskomiteen, også høre mere om de mange forskellige opgaver. Efter mødet går vi bag kulissen sammen med vores samarbejdspartner KBH Håndbold, og afslutter med at vi ser EHF kampen mellem KBH Håndbold – Metzingen (Tyskland). Tilmeld dig, da vi har et begrænset antal af pladser.

Alle bliver godt klædt på

Alle frivillige, som bliver en del af 12th European Deaf Handball Championships 2020 og European Deaf Sports Organization (EDSO) kongres 2020, bliver klædt godt på med tøjpakke, transport, fri adgang til kampene, forplejning m.v., og sammen er vi klar til at gøre dette til en allertiders bedste sportsevent på dansk grund.

Frivilligportalen kommer

I løbet af denne uge vil vi at åbne en portal, hvor alle kan tilmelde sig som frivillige til EDHC2020. I portalen har du muligheden for at kigge på forskellige områder, som vi søger frivillige til, og vælge de områder, som du vil gerne at arbejde med under EDHC2020, så kan vi sørge for at fleste som muligt kan arbejde med det område, som man har ønsket. Du kan vælge om du vil tilmelde dig med det samme, når portalen er kommet ud, eller vente til 20. oktober og bliver klogere på begivenheden og opgaver for frivillige, derefter tilmelde dig.

Så hold øjne med vores hjemmesiden og facebook-siden!

Vi er klar til at tage imod jer, er I også klar?

For yderligere information, kontakt venligst

André Wang Kobberholm, EDHC 2020
ak@deafsport.dkmailto: ak@deafsport.dk

Joachim Thor Krøyer, EDHC 2020
jtk@deafsport.dk

Del