Der er noget om snakken… DDI indgår en samarbejdsaftale med Bakken

Som mottoet lyder: “Der er noget om snakken, der er sjovest på Bakken!”

Dansk Døve-Idrætsforbund har indgået en samarbejdsaftale med forlystelsesparken Bakken i forbindelse med European Deaf Handball Championships 2020 i Danmark. Aftalen har i sinde, at give alle de involverede parter under mesterskabet en sjov og spændende oplevelse på Bakken under EM Håndbold 2020.

“Der er masser af kampe på programmet under sommerens store sportsbegivenhed, men der skal også være plads til oplevelser, sjov og socialt samvær, uanset om det er landsholdspillere fra de forskellige lande, samarbejdspartnere eller frivillige. Derfor inviterer Dansk Døve-Idrætsforbund dem alle ud til Bakken den 22. juli 2020 til et par ture ved Bakkens ikoniske rutschebane fra 1932 og efterfølgende til en buffet ved en af parkens restauranter” siger sekretariats- og elitechef, Joachim Thor Krøyer.

Pjerrot foran Bakkens ikoniske rutschebane fra 1932. (© Bakken)

Bakkens administrerende direktør, Nils-Erik Winther, fortæller: ”På Bakken er vi utrolig glade for at kunne være med til at støtte op om EM Håndbold 2020. Det glæder os, at en stor sportsbegivenhed som denne skal finde sted på dansk grund. Derfor er vi også glade for at kunne byde alle deltagere i European Deaf Handball Championship 2020 velkommen på Bakken i sæsonen 2020. Bakken er et sted, hvor vi har plads til alle, og vi glæder os utrolig meget til at kunne byde håndboldspillere fra hele Europa velkommen i verdens ældste forlystelsespark. Vi glæder os til at give spillerne en sjov oplevelse og en fantastisk dag herude.”

Del